Open vacancy Ilmajoen kunta

Perheohjaajan äitiysloman sijaisuus

Ilmajoen kuntaIlmajoen kunta, Sosiaali- ja terveysosastoIlkantie 18Ilmajoki
Työavain: 
166450
Hakuaika alkaa: 
30.1.2018
Hakuaika päättyy: 
20.2.2018 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
13.3.2018
Työn kuvaus

Ilmajoen kunta hakee perheohjaajan äitiysloman sijaista ajalle 13.3.2018-24.1.2019.

Perheohjaaja toimii Ilmajoella kolmen perheohjaajan ja lapsiperheiden kotipalvelun tiimissä. Työn tukena on tiiviisti perhepalveluiden ja lastensuojelun sosiaalityöntekijät sekä sosiaaliohjaaja. Työntekijät osallistuvat oman työn kehittämiseen ja ovat kiinteästi mukana sosiaalipalveluiden kokonaisuudessa. Perheohjaaja työskentelee perhetyön eri muodoissa sekä lastensuojelun että sosiaalihuoltolain mukaisissa asiakkuuksissa. Perheohjaaja osallistuu aktiivisesti myös palvelutarpeen arviointiin työparina. Aikaisempi kokemus lastensuojelusta ja perhetyöstä katsotaan eduksi. Perheohjaajille on järjestetty oma säännöllinen työnohjaus.

Kelpoisuusvaatimuksena perheohjaajan työhön on lain sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015) 3 § ja 8 § mukainen oikeus toimia sosiaalihuollon ammattihenkilönä. Valitun on myös esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaamisesta.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Työaika on 38,75 h/viikko ja sijaisuudessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valitun tulee ennen sijaisuuden vastaanottamista esittää Ilmajoen kunnan työterveyshuollon antama hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi (työavain 166450) tiistaihin 20.2.2018 klo 15.00 mennessä. Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollista, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteella: Ilmajoen kunta, Perusturvalautakunta, PL 23, 60801 Ilmajoki. Kuoreen merkintä "Perheohjaajan sijaisuus". Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta. Alkuperäiset todistukset tarkistetaan haastateltavilta.

Organisaation kuvaus

ILMAJOKI on kehittyvä yli 12.000 asukkaan kunta Etelä-Pohjanmaalla Seinäjoen seudulla. Ilmajoelta löytyy luovaa leikkisyyttä, nuijamiesten voimaa ja kättä pirempää tulevaisuuden tekijöille. Entisestä empäpitäjästä on kehittynyt aktiivinen asuinkunta - turvallinen omalle väelle, kunnon kumppani naapureille ja toisenlainen paikka turisteille. Eikä tilastakaan tee tiukkaa, kun horisontissa näkyy Suomen lavein lakeus, Kyrönjoen Alajoki.

Yhteystiedot

Sosiaalijohtaja Tytti Luoto, puh 044 4191 250 tai sähköposti tytti.luoto@ilmajoki.fi