Open vacancy Kangasniemen kunta

Sivistys- ja hyvinvointijohtaja

Kangasniemen kuntaKangasniemen kuntaOtto Mannisen tie 2Kangasniemi
Työavain: 
166555
Hakuaika alkaa: 
1.2.2018
Hakuaika päättyy: 
26.2.2018 12.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Kangasniemen kunta julistaa haettavaksi SIVISTYS- JA HYVINVOINTIJOHTAJAN VIRAN.

Sivistys- ja hyvinvointijohtaja työskentelee kunnan johtoryhmässä ja vastaa kunnanjohtajan alaisuudessa kunnan sivistys-ja hyvinvointipalveluiden toimialasta, osallistuu kunnan strategiseen suunnitteluun ja oman toimialueen kehittämiseen ja johtamiseen osana kunnan palveluita.

Sivistys- ja hyvinvointijohtaja on sivistys-ja hyvinvointipalveluiden toimialajohtaja ja vastaa sivistys- ja hyvinvointilautakunnan asioiden valmisteluista. Sivistys-ja hyvinvointijohtaja toimii esimiehenä rehtoreille (alakoulujen rehtori, yläkoulu-lukiorehtori), varhaiskasvatuksen esimies/päiväkodin johtaja sekä vapaa-aikatoimen työntekijöille (kulttuuri, kirjasto, liikunta, nuoriso). Lisäksi sivistys- ja hyvinvointijohtajan vastuualueeseen kuuluu Etelä-Savon terveys- ja hyvinvointipalvelut Ky:n ja tulevan maakuntauudistuksen vaatima hyvinvointiyhteistyö sekä hyvinvoinnin johtaminen ja kehittäminen kunnassa.

Kelpoisuusvaatimuksena edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä riittävää esimiestyö- ja organisaation johtamiskokemusta sekä talouden hallintaa. Eduksi katsotaan kokemus opetustoimesta ja hyvinvointialalta. Lisäksi kunnanhallitus arvostaa hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kielitaitoa.

Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika ja valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan.

Palkkaus ja työehdot KVTES:n mukaan. Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa.

Virkaan tulee jättää hakemus Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi - Hakuavain: 166555). Hakemukseen tulee liittää jäljennökset kelpoisuustodistuksesta sekä ansioluettelo.
Hakemus tulee jättää viimeistään maanantaina 26.02.2018 klo 12.00 mennessä.
Saapuneita hakemuksia ei palauteta.

Organisaation kuvaus

Kangasniemi on 5600 asukkaan kunta Jyväskylän, Mikkelin ja Pieksämäen välittömässä läheisyydessä. Kuntamme on tunnettu puhtaista vesistöistään, vireästä elinkeinoelämästään sekä korkeatasoisesta kulttuuritarjonnastaan. Lisäksi 3.800 vapaa-ajan asuntoa tuovat vapaa-ajan asukkaita ja matkailijoita kuntamme hyvien palveluiden ääreen. Kuntamme alueelle sijoittuu maakuntajärvi Puula. Kangasniemi on itsenäinen ja taloudellisesti tasapainossa oleva kunta, jossa on oma lukio.

Yhteystiedot

Lisätietoja virasta antavat:
kunnanjohtaja Risto Nylund puh. 040 554 9417
kunnanhallituksen pj. Tapani Nykänen puh. 044 063 5258
sivistys- ja hyvinvointilautakunnan pj. Simo Hokkanen puh. 0400 645 159