Open vacancy Ilmajoen kunta

Laitosmies

Ilmajoen kuntaIlmajoen kunta, Sivistysosasto, Vapaa-aikatoimi, LiikuntatoimiIlmajoki
Työavain: 
166608
Hakuaika alkaa: 
31.1.2018
Hakuaika päättyy: 
28.2.2018 16.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
3.4.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Ilmajoen kunta julistaa haettavaksi vakinaista täyttämistä varten laitosmiehen toimen.
Toimi täytetään 3.4.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Toimessa on neljän kuukauden koeaika.
Laitosmiehen toimen kelpoisuusehtona edellytetään vähintään liikuntapaikkojen ammattitutkintoa ja tai käytännön toiminnalla saavutettua hyvää perehtyneisyyttä liikuntahallien hoitoon. Viimeksi mainitussa tapauksessa edellytetään, että valittu henkilö suorittaa myöhemmin liikuntapaikkojen ammattitutkinnon, ja työsuhde on määräaikainen siihen saakka kunnes vaadittu tutkinto on suoritettu. Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä tietoteknisiä taitoja, oma-aloitteista ja nopeaa toimeen tarttumista sekä hyvää asiakaspalveluhenkisyyttä.
Valinta suoritetaan koulutuksen, työkokemuksen ja haastattelun perusteella suoritetun kokonaisarvioinnin perusteella.
Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaan. Toimeen valitun on toimitettava hyväksyttävä Ilmajoen kunnan työterveyshuollon lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.
Laitosmiehen keskeisinä tehtävinä on Ilmajoki-hallin tilojen ja käytön valvonta, huomioiden asiakkaiden turvallisuus sekä tilan järjestyssäännöt, irtaimiston huolto ja kunnossapito, tilavarauksiin liittyvät tehtävät, asiakaspalvelu sekä muut esimiehen määräämät tehtävät. Kyseessä on kokoaikatyö ja työ sisältää säännöllistä ilta- ja viikonlopputyötä.
Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestämän kautta www.kuntarekry.fi (työavain 166608). Mikäli sähköistä hakemusta ei ole mahdollista toimittaa, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteeseen Ilmajoen kunta, vapaa-aikatoimisto, PL 23, 60801 Ilmajoki. Hakemuksia ei palauteta.
Hakuaika päättyy keskiviikkona 28.2.2018 kello 16:00.

Organisaation kuvaus

ILMAJOKI on kehittyvä yli 12.000 asukkaan kunta Etelä-Pohjanmaalla Seinäjoen seudulla. Ilmajoki tunnetaan monipuolisista koulutuspalveluista, kulttuurista, urheilusta ja yrittäjyydestä.

Yhteystiedot

Lisätietoja vapaa-aikajohtaja Pasi Laasala, puh. 044 - 4191 297 tai etunimi.sukunimi@ilmajoki.fi
www.ilmajoki.fi