Open vacancy Arkea Oy

Sähkötyönjohtaja

Arkea OyArkea OyTurku
Työavain: 
166782
Hakuaika alkaa: 
1.2.2018
Hakuaika päättyy: 
4.3.2018 23.00
Palkka: 
Sopimus
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Oletko sinä etsimämme sähkötyönjohtaja, jolla arki rokkaa ja rollaa?

Haemme loistotyyppiä sähkötyönjohtajan vakituiseen tehtävään kehittämään ja kasvattamaan teknistä osastoamme. Tarjoamme vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän, hyvän ja innostavan työporukan sekä monipuoliset vaikuttamismahdollisuudet toimialan kehittämiseen.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, tarvittavia lupia sähkötyönjohtajana toimimiseen, vähintään S2 ja S3 tai vanhan lainsäädännön vastaavia rekisteröityjä pätevyyksiä, esimieskokemusta sekä näyttöä liiketoiminnan kasvattamisesta ja verkostoitumisesta alalla. Ajokortti on välttämätön tässä tehtävässä.

Liity joukkoomme tekemään ensiluokkaista jälkeä ja varmistamaan, että asiakkaan arki rokkaa ja rollaa. Toimintaamme ohjaa jatkuva laadun parantaminen. Hyödynnämme työssämme uusimpia välineitä, teknologiaa sekä digitalisaatiota. Tärkein linkki jokapäiväisessä työssä on kuitenkin osaava henkilökuntamme.

Tuntuuko tehtävä omalta? Hae paikkaa liittäen hakemukseesi cv palkkatoiveineen 4.3. mennessä.

Hae kiireen vilkkaa, sillä täytämme paikan sopivan hakijan löydettyämme.

Organisaation kuvaus

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1 200 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Sanna Lehtinen, yhteydenotot sähköpostitse sanna.m.lehtinen@arkea.fi.