Open vacancy Kanta-Hämeen keskussairaala

Sairaalahuoltaja, kesäsijaisuudet

Kanta-Hämeen keskussairaalaSairaala- ja välinehuoltoAhvenistontie 20Hämeenlinna
Työavain: 
166788
Hakuaika alkaa: 
14.2.2018
Hakuaika päättyy: 
13.4.2018 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Etsimme sairaalahuoltajia määräaikaisiin sijaisuuksiin sairaalahuollon yksikköön kesälle 2018. Sijaisuudet ajoittuvat lomakaudelle 1.5.-30.9.2018. Sijoituspaikkana on Hämeenlinnan yksikkö.

Sairaalahuoltajat työskentelevät päivittäin klo 7:00-22:00, yksi- ja kaksivuorotyössä erilaisissa kohteissa sairaalassamme.

Sairaalahuoltajan tehtäviin kuuluvat mm. siivous-, vuodehuolto-, välinehuolto- ja ruokahuoltotehtävät.

Arvostamme kykyä työskennellä itsenäisesti ja vastuullisesti yhteistyössä eri ammattiryhmien kanssa. Arvostamme lisäksi joustavuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kokemusta vastaavista tehtävistä.

Edellytämme soveltuvaa ammatillista koulutusta ja 18-vuoden ikää. Jos sinulla ei ole tarvittavaa koulutusta, perehdytämme sinut sairaalahuoltajan tehtäviin. Innostus sairaalasiivoustyöhön ja positiivinen ote katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen taitoa.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Käytössä on koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa

Organisaation kuvaus

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 176 000 asukkaalle Hämeenlinnan ja Riihimäen yksiköissä. Henkilöstömäärä on noin 2 000. Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri tarjoaa osaavaa asiakaslähtöistä erikoissairaanhoitoa, Sinua kuunnellen.

Kanta-Hämeen keskussairaalassa on hyvät mahdollisuudet työnantajan tukemaan täydennyskoulutukseen. Henkilöstöetuuksia on tarjolla monipuolisesti, muun muassa Sportti&KulttuuriPassi. Loma-asunnot Vuokatissa ja Saariselällä ovat henkilöstön vuokrattavissa ympäri vuoden. Lisäksi Hämeenlinnan seudulla on kaksi kesänviettopaikkaa henkilöstön virkistyskäyttöön. Henkilökuntayhdistykset Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.

Yhteystiedot

Marita Penttilä, puh. 03 629 2035 tai puh. 040 632 8282

Sähköpostilla tiedustelut: etunimi.sukunimi@khshp.fi