Open vacancy Sipoon kunta

Lähihoitaja, Suvikuja

Sipoon kuntaSosiaali- ja terveysosasto, Ikääntyneiden palvelut Sipoo
Työavain: 
166807
Hakuaika alkaa: 
2.2.2018
Hakuaika päättyy: 
1.3.2018 14.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
19.3.2018, tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Suvikuja on 16 -paikkainen muistisairaille ympärivuorokautista asumispalvelua tarjoava yksikkö, joka sijaitsee Nikkilässä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tarjoamme asukkaillemme heidän yksilöllisistä tarpeistaan lähtevää turvallista hoitoa ja asumista kodikkaassa ympäristössä. Työyhteisömme on kehittämisorientoitunut ja mukava.

Oletko vanhustyön ammattilainen ja koet aitoa kiinnostusta työskennellä ikääntyneiden hyvinvoinnin, terveyden ja sosiaalisen aktiivisuuden edistämiseksi?

Etsimme sinua lähihoitajaksi yksikköömme vakituiseen tehtävään 19.3.2018 alkaen, tai sopimuksen mukaan.

Lähihoitajan tehtävä yksikössä on tukea asukkaan selviytymistä arjessa ja yhteistyötä omaisten kanssa. Painopisteenä on monipuolinen kuntouttava ja aktiivinen toiminta sekä yksilöllisesti että ryhmässä, kuten ulkoilu ja erilaiset toiminnalliset tuokiot.

Pätevyysvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto suuntauksena vanhustyön, sairaanhoidon ja huolenpidon tai kuntoutuksen koulutusohjelma. Lisäksi edellytämme toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa ja toisen kotimaisen kielen tyydyttävää suullista taitoa. Työkokemus ikääntyneiden asumispalvelujen piiristä sekä myös erilaiset taide- ja liikuntataidot lasketaan eduksi.

Työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä eläytyä toisen ihmisen tarpeisiin ja toiveisiin. Lisäksi arvostamme valmiutta kehittää aktiivisesti kuntouttavia työmenetelmiä.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä mukavan työyhteisön tuen.

Työ on kolmivuorotyötä ja palkka määräytyy Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES:n) mukaan. Tehtävän koeaika on kuusi kuukautta ja valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä.

Hakemukset pyydetään jättämään ohessa olevan linkin kautta 1.3.2018 klo 14.00 mennessä. Alkuperäiset opinto - ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Järjestämme valituille hakijoille ryhmähaastattelun 8.3 klo 13:30.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Tina Lindgren puh. 0401914515 tai tina.lindgren(at)sipoo.fi