Open vacancy Arkea Oy

Kesämestari kunnossapitorakentaminen

Arkea OyArkea Oy, Arkea kunnossapito OyTurku
Työavain: 
166843
Hakuaika alkaa: 
1.2.2018
Hakuaika päättyy: 
25.3.2018 23.00
Palkka: 
Tes
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Kesätyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Oletko sinä etsimämme kesämestari, jolla arki rokkaa ja rollaa?

Kunnossapidon osalta olemme se näkymätön voima, joka on askeleen edellä kiinteistön elinkaaren jokaisessa vaiheessa. Silloin kun työn jälki on ensiluokkaista, siihen ei kiinnitä huomiota.

Tule tekemään kanssamme ensiluokkaista jälkeä ja varmistamaan, että asiakkaan arki rokkaa ja rollaa. Toimintaamme ohjaa jatkuva laadun parantaminen. Hyödynnämme työssämme uusinta laitteistoa, teknologiaa sekä digitalisaatiota. Tärkein linkki jokapäiväisessä työssä on kuitenkin osaava henkilökuntamme.

Haemme loistotyyppiä kesämestarin tehtäviin kunnossapitorakentamisen työnjohtoon.

Tehtävässä huolehdit kunnossapitotöiden etenemisestä sekä vastaat työntekijöiden valvonnasta. Työskentelet kunnossapidosta vastaavan mestarin apuna päivittäiseen kunnossapitoon liittyvissä tehtävissä. Toimit myös yhteistyössä esimerkiksi palveluntoimittajien, tuotannon, aluevastaavien, laitetarkastajien ja työnjohtajien kanssa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää aiempaa kokemusta rakennusalalta. Odotamme sinulta meneillään olevia rakennuspuolen opintoja ja kiinnostusta kunnossapitorakentamista kohtaan. Edellytämme, että olet suorittanut AMK-opintoja alalta. Olet vastuuntuntoinen, omaat positiivisen ja joustavan asenteen sekä hyvät työyhteisötaidot. Työ on liikkuvaa, joten ajokortti on työssä välttämätön.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden syventyä opiskelemaasi alaan.

Tiedämme, että haluat meille, hae heti!
Täytäthän hakemuksen sähköisesti.

Organisaation kuvaus

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1 200 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.

Yhteystiedot

Sähköpostitse henkilöstösuunnittelia Milla Aaltonen; milla.aaltonen@arkea.fi