Open vacancy Janakkalan kunta

Apuohjaaja lasten leireille (kesätyö)

Janakkalan kuntaJanakkalan kunta, Sivistystoimi, NuorisopalvelutJanakkala
Työavain: 
166979
Hakuaika alkaa: 
5.2.2018
Hakuaika päättyy: 
23.2.2018 14.00
Palkka: 
783,47 €/kk
Työn luonne: 
Kesätyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
sop. mukaan
Työn kuvaus

Janakkalan kunnan nuorisopalvelut hakee apuohjaajia lasten kesäleireille Mallinkaisten leirikeskukseen sekä päiväleireille Tervakoskelle, Turenkiin ja Laurinmäelle.

Mallinkaisten kesäleirit:
Kesäleireillä työtä tehdään työvuoroissa, kuljetukset työvuoroihin järjestetään Turengista ja Tervakoskelta tarvittaessa. Kesäleirit pidetään 16.6. - 29.6.2018 Mallinkaisten leirikeskuksessa. Kesäleireillä oman henkilökunnan sekä kesätyöntekijöiden lisäksi työskentelee myös kansainvälisiä vapaaehtoisia. Kesäleireille haetaan ensisijaisesti jo aikaisempaa leiriohjaajakokemusta omaavia oma-aloitteisia, vastuullisia ja monipuoliseen työhön valmiita kesätyöntekijöitä. Englanninkielentaito sekä taito työskennellä luontevasti kansainvälisessä työyhteisössä katsotaan eduksi. Hakemuksen perusteella osa hakijoista pyydetään haastatteluun.

Päiväleirit:
Päiväleirityö sisältää myös leirien suunnittelua, mikä toteutetaan ennen leirien alkua. Päiväleirit järjestetään 4.6. - 24.6. välisenä aikana vuoroviikoin Tervakosken Seuratalolla, Turengin Satamassa ja Laurinmäellä. Tarvittaessa työpaikalle järjestetään kyyditys. Päiväleiriohjaajan tulee olla oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja idearikas. Hänen tulee pystyä työskentelemään ryhmässä ja ottamaan vastuuta päiväohjelman toteuttamisesta.

Kokemus lasten kanssa työskentelystä ja/tai leirityöstä sekä englanninkielen taito katsotaan eduksi.

Organisaation kuvaus

Janakkala on vireä, lähes 17 000 asukkaan kunta keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä.

Noin 1 000 henkeä työllistävä Janakkalan kunta on joustava työnantaja, joka huomioi tarpeet sovittaa työelämä muuttuviin yksityiselämän tilanteisiin. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Erinomaiseksi asuinkunnaksi tähtäävässä Janakkalassa tehdään aktiivisesti työtä niin johtamisen, prosessien kuin henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Terveysliikunnan puolesta puhuva kunta tarjoaa myös henkilökunnalleen hyvät mahdollisuudet liikuntaan.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa nuorisosihteeri Sanna Laine, sanna.laine@janakkala.fi, p. (03) 680 1277.

Hakuohjeet
- aloita hakeminen painamalla Hae paikkaa -nappia
- jos sinulla ei ole vielä Kuntarekry.fi-tunnuksia, rekisteröidy järjestelmän käyttäjäksi. (Käyttäjätunnukseksi suositellaan omaa sähköpostiosoitetta)
- rekisteröitymisen jälkeen kirjaudu palveluun
- täytä hakemus huolellisesti
- perustele, miksi olet sopiva hakemaasi paikkaan

Jätä hakemuksesi Kuntarekry.fi-palvelun kautta 23.2.2018 klo 14.00 mennessä.