Open vacancy Porvoon kaupunki

Tila-ja laitoshuoltaja, kiinteistöhoitaja, kesätyö

Porvoon kaupunkiLiikelaitos Porvoon tilapalvelutPorvoo
Työavain: 
167169
Hakuaika alkaa: 
2.2.2018
Hakuaika päättyy: 
29.3.2018 12.00
Palkka: 
Enligt AKTA
Työn luonne: 
Kesätyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.6.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Tilahuoltaja/ Laitoshuoltaja/ Kiinteistönhoitaja; vuosilomasijaisia

Tervetuloa Tilapalveluihin kesälomasijaiseksi!

Porvoon tilapalvelut on Porvoon kaupungin liikelaitos, jonka tehtävänä on huolehtia ateria- kiinteistöhoito- ja puhtauspalveluista Porvoon kaupungissa. Tilapalvelut työllistävät n. 300 kiinteistö- ja siivouspalvelun sekä ateriapalvelun ammattilaista.

Haemme joukkoomme tila- ja laitoshuoltajia sekä kiinteistönhoitajia Porvooseen, sijaisuuksia hoitamaan erilaisiin asiakaskohteisiimme ajalla 1.6.- 2.9.2018.

Yleisimpiä siivoustehtäviä ovat koulujen ja päiväkotien, terveyskeskuksen, vanhainkotien, palvelutalojen sekä toimistojen ylläpitosiivous. Työajat vaihtelevat arkipäivistä viikonloppuun, aamuvuorosta iltavuoroon kokoaikaisesta- osa-aikaiseen (20 - 38,25 h/vko) käytettävyytesi puitteissa.

Kiinteistönhoitajan tehtäviin kesällä kuuluu mm. nurmikon leikkuu ja istutusten hoito ja piha-alueiden siisteyden ylläpito sekä muita kiinteistönhoitotehtäviä.

Toivomme sinulta oikeaa asennetta, oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta. Olet järjestelmällinen ja työnjälkesi on huolellista. Arvostamme asiakaspalvelutaitoja ja soveltuvuutta kyseisiin työtehtäviin ja suomen tai ruotsin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Perehdytämme ja opastamme sinut asiakaskohteiden siivous- ja kiinteistöhoidon tehtäviin, joten aikaisempi kokemus työstä ei ole välttämätön. Joissain tehtävissämme edellytämme hygieniapassia ja vähintään 18-vuoden ikää sekä ajokorttia.

Palkkauksen peruste: Tilahuoltajan, laitoshuoltajan sekä kiinteistönhoitajan toimen kesätyöntekijän tehtäväkohtainen palkka KVTES:n mukaan.

Lisätietoja: arkisin klo 14 - 15, palvelupäällikkö Marianne Seppänen, puh: 040 752 7221 tai Siv Makkonen, puh; 0400 840 994 Liikelaitos Porvoon Tilapalvelut, Tekniikankaari 1, 06100 Porvoo.

Hakemus 29.3.2018 klo 12.00 mennessä alla olevan linkin kautta.

Organisaation kuvaus

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.

Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.

Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Yhteystiedot

Lisätietoja: arkisin klo 14 - 15, vt. palvelupäällikkö Marianne Seppänen, puh. 040 752 7221. Liikelaitos Porvoon Tilapalvelut, Tekniikankaari 1, 06100 Porvoo.