Open vacancy Parikkalan kunta

Hallintojohtaja

Parikkalan kuntaParikkalan kunta, Keskushallinto ja tukipalvelutHarjukuja 6Parikkala
Työavain: 
167239
Hakuaika alkaa: 
5.2.2018
Hakuaika päättyy: 
28.2.2018 15.00
Palkka: 
Tehtäväkohtainen palkka 4 346,08 euroa; hakija voi esittää oman toivomuksen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.10.2018 ja sijaisuutena kesäkuussa 2018
Työn kuvaus

Hallintojohtaja vastaa kunnan talousarvion ja taloussuunnitelman sekä tilinpäätöksen valmistelusta. Hän johtaa viraston hallintoyksikköä, joka huolehtii kunnan yleis-, talous- ja henkilöstöhallinnosta.

Hallintojohtaja valmistelee kunnanhallituksen ja kunnanvaltuuston esityslistat, toimii kokouksissa pöytäkirjanpitäjänä ja huolehtii osaltaan päätösten toimeenpanosta ja niiden lainmukaisuudesta. Hallintojohtaja kuuluu kunnan johtoryhmään ja toimii kunnanjohtajan sijaisena.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Tehtävä edellyttää laaja-alaista kunta-alan tai sitä vastaavaa hallinnon kokemusta ja kokemusta esimiestehtävistä.

Organisaation kuvaus

Parikkala - vilkas ja kansainvälinen rajakunta itärajalla Etelä-Karjalassa

Parikkala tunnetaan Simpelejärven siioista ja Parikkalan piioista. Kunnan menestys perustuu upeaan luontoon, erinomaisiin liikenneyhteyksiin, hyvin hoidettuun kuntatalouteen, monipuoliseen palvelutarjontaan ja karjalaiseen tekemisen meininkiin.

Yhteystiedot

kunnanhallituksen puheenjohtaja Ari Berg, ari.berg@ariberg.fi, puh. 040 566 7328 ja kunnanjohtaja Vesa Huuskonen, vesa.huuskonen@parikkala.fi, puh. 044 7811 250