Open vacancy Paimion kaupunki

Lapsiperheiden kotipalvelutyöntekijä

Paimion kaupunkiPaimion kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelutPaimio
Työavain: 
167309
Hakuaika alkaa: 
5.2.2018
Hakuaika päättyy: 
19.2.2018 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
23.04.2018
Työn kuvaus

Paimion kaupunki hakee lapsiperheiden kotipalvelutyöntekijän sijaista ajalle 23.04.2018 - 11.08.2019. Lapsiperheiden kotipalvelutyöntekijän tehtävänä on lapsiperheiden kotipalvelu osana sosiaalityön moniammatillista tiimiä. Kotipalvelua annetaan lapsiperheille alentuneen toimintakyvyn, perhetilanteen, rasittuneisuuden, sairauden, synnytyksen, vamman tai muun syyn perusteella. Kotipalveluilla tarkoitetaan asumiseen, henkilökohtaiseen hoivaan ja huolenpitoon, lasten hoitoon ja kasvatukseen sekä muuhun tavanomaiseen ja totunnaiseen elämään kuuluvien tehtävien ja toimintojen suorittamista tai niissä avustamista. Työtehtäviin kuuluu myös sosiaalihuoltolain mukainen perhetyö. Kotipalvelutyöntekijä toimii myös perheohjaajien työparina tarvittaessa.

Pätevyysvaatimuksena tehtävään on lähihoitajan tutkinto. Odotamme hakijalta kokemusta lapsiperheiden kanssa tehdystä tuloksellisesta työstä, kiinnostusta lapsiperheiden tukemiseen, rohkeaa työasennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta. Työ on pääasiassa päivätyötä, mutta tarpeen mukaan myös iltatyö on mahdollista.Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Tehtävään valitun on esitettävä laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi mukainen rekisteriote. Sijaisuuden täytössä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Organisaation kuvaus

Paimio on yli 10 000 asukkaan maaseutumainen kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Turun ja Salon puolivälissä. kaupunkimme palveluksessa olevat n 550 eri alojen ammattilaista tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme.

Paimion kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Johtava sosiaalityöntekijä Heidi Mäki-Tulokas p. 02- 4745 238 (varmimmin tavoitettavissa ma-pe klo 10 - 11.30.
sähköposti on muotoa: etunimi.sukunimi(ät)paimio.fi