Open vacancy Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Osastonylilääkäri (päivystyspoliklinikka)

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymäLapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Päivystys ja ensihoitoRovaniemi
Työavain: 
167354
Hakuaika alkaa: 
5.2.2018
Hakuaika päättyy: 
2.3.2018 15.00
Palkka: 
LS
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Lapin keskussairaala Rovaniemellä on yksi laajan päivystyksen sairaaloista, ja tuottaa 118000 asukkaan erikoissairaanhoidon päivystyspalvelut ja 68000 asukkaan perusterveydenhuollon päivystyspalvelut. Matkailusesonkina alueen väestöpohja on suurempi. Päivystyspoliklinikallamme hoidetaan vuositasolla noin 40000 potilasta. Koulutamme akuuttilääketieteen erikoislääkäreitä yhteistyössä Oulun yliopiston kanssa. Kehitämme päivystyspoliklinikan toimintaa pitkäjänteisesti.

Tule Napapiirille sankariksi!

Haemme Lapin keskussairaalan päivystyspoliklinikalle

OSASTONYLILÄÄKÄRIÄ

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan mukavassa moniammatillisessa työyhteisössämme. Toimit Lapin keskussairaalan päivystyspoliklinikalla potilastyön lisäksi seniorikonsulttina päivystäville lääkäreille ja osallistut moniammatillisen tiimin jäsenenä kouluttamiseen ja toiminnan kehittämiseen. Työnkuvaasi kuuluu myös hallinnollisia tehtäviä.

Kelpoisuusvaatimuksena on akuuttilääketieteen tai muun soveltuvan alan erikoislääkärin tutkinto. Kokemus esimiestehtävistä katsotaan eduksi. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta sekä kiinnostusta päivystyksen toiminnan ja akuuttilääketieteen koulutuksen kehittämiseen.

Hakemukset lähetetään Kuntarekry hakupalvelun kautta 2.3.2018 klo 15:00 mennessä,
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Rekrytointi - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Lääkärisopimuksen mukaisesti. Palvelussuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antavat:
Merja Turunen, ylilääkäri, Päivystyspoliklinikka, 040 660 1568)
Antti Saari, tulosaluejohtaja, Päivystys ja ensihoito, Lapin keskussairaala, 040 178 7083. Sähköpostitse etunimi.sukunimi@lshp.fi

Rovaniemellä 5.2.2018

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Organisaation kuvaus

Lapin keskussairaala on Rovaniemen seudun suurimpia työnantajia. Sairaalassa työskentelee noin 1600 eri ammattialojen osaajaa. Keskussairaala tarjoaa mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön Suomen pohjoisimmassa sairaanhoitopiirin kuntayhtymässä. Lapin keskussairaala on sopivan suuri ja inhimillisesti tehokas sairaala, jonka toiminnassa korostuvat työntekijöiden työtyytyväisyys ja työmielekkyys. Tervetuloa joukkoomme!

Yhteystiedot

Ylilääkäri Merja Turunen, 040 660 1568 ja tulosaluejohtaja Antti Saari, 040 178 7083. Sähköpostitse etunimi.sukunimi@lshp.fi