Open vacancy Carea

Sairaanhoitaja Ylpsy

CareaCarea, Kotka
Työavain: 
167358
Hakuaika alkaa: 
6.2.2018
Hakuaika päättyy: 
25.2.2018 23.59
Palkka: 
Carean palkkausohjeen mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Yleissairaalapsykiatrian poliklinikka (Ylpsy) tarjoaa mielenterveyspalveluita ja niihin liittyvää osaamista Kymenlaakson keskussairaalan (Koks) vuodeosastojen ja poliklinikoiden potilaille. Toiminta on yhteistyötä somatiikan yksiköiden kanssa. Keskeisimpiä tehtäviä Ylpsyllä ovat potilaan psyykkisen tilan, hoidon ja jatkohoidon tarpeen arviointi.

Nyt haemme yksikköön sairaanhoitajaa.

Sairaanhoitajan työ Ylpsyllä edellyttää kykyä itsenäiseen päätöksentekoon, organisointiin ja tehtävien priorisointiin. Työryhmässä työskentelyn lisäksi tässä tehtävässä tulee kyetä itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen sairaanhoitajan laillistus. Tehtävässä on eduksi työkokemus psyykkisesti oireilevien potilaiden hoitotyöstä ja poliklinikkatyöstä. Perhe- tai verkostotyön osaaminen ja erilaiset kriisi- tai terapiatyön lisäkoulutukset ovat myös eduksi.

Organisaation kuvaus

Carea tuottaa erikoissairaanhoidon, sosiaali- ja erityishuollon palveluja Kymenlaaksossa visiolla: paras asiakaskokemus vastuullisella yhteistyöllä. Konsernin liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa ja henkilöstöä on n. 2000.

Yhteystiedot

Palvelukoordinaattori Anu Niemi, 044 223 1499
anu.niemi(at)carea.fi,