Open vacancy Arkea Oy

Lv asentaja

Arkea OyArkea Oy, Arkea kunnossapito OyTurku
Työavain: 
167438
Hakuaika alkaa: 
6.2.2018
Hakuaika päättyy: 
25.3.2018 23.00
Palkka: 
Tes
Työn luonne: 
Kesätyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Oletko sinä etsimämme LV-asentaja, jolla arki rokkaa ja rollaa?

Kunnossapidon osalta olemme se näkymätön voima, joka on askeleen edellä kiinteistön elinkaaren jokaisessa vaiheessa. Silloin kun työn jälki on ensiluokkaista, siihen ei kiinnitä huomiota.

Tule tekemään kanssamme ensiluokkaista jälkeä ja varmistamaan, että asiakkaan arki rokkaa ja rollaa. Toimintaamme ohjaa jatkuva laadun parantaminen. Hyödynnämme työssämme uusinta laitteistoa, teknologiaa sekä digitalisaatiota. Tärkein linkki jokapäiväisessä työssä on kuitenkin osaava henkilökuntamme.

Haemme loistotyyppiä LV-asentajan kesätyöhön.

Edellytämme työturvallisuuskorttia, LV- järjestelmien sekä tekniikan hallintaa, jämäkkää ja reipasta työotetta, oma-aloitteisuutta sekä joustavuutta. Aiempi työkokemus LV-puolelta katsotaan eduksi. Työ soveltuu hyvin myös alan opiskelijalle.
Innostuitko?

Hae tehtävää sähköisesti, tervetuloa joukkoomme!

Organisaation kuvaus

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1 200 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.

Yhteystiedot

Sähköpostitse henkilöstösuunnittelija Milla Aaltonen; milla.aaltonen@arkea.fi