Open vacancy Arkea Oy

Puuseppä

Arkea OyArkea Oy, Arkea kunnossapito OyTurku
Työavain: 
167444
Hakuaika alkaa: 
6.2.2018
Hakuaika päättyy: 
25.2.2018 23.00
Palkka: 
Tes
Työn luonne: 
Kesätyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Oletko sinä etsimämme puuseppä, jolla arki rokkaa ja rollaa?
Kunnossapidon osalta olemme se näkymätön voima, joka on askeleen edellä kiinteistön elinkaaren jokaisessa vaiheessa. Silloin kun työn jälki on ensiluokkaista, siihen ei kiinnitä huomiota.

Tule tekemään kanssamme ensiluokkaista jälkeä ja varmistamaan, että asiakkaan arki rokkaa ja rollaa. Toimintaamme ohjaa jatkuva laadun parantaminen. Hyödynnämme työssämme uusinta laitteistoa, teknologiaa sekä digitalisaatiota. Tärkein linkki jokapäiväisessä työssä on kuitenkin osaava henkilökuntamme.

Haemme loistotyyppiä puusepän tehtäviin kesäksi 2018. Työ pitää sisällään mm. kalusteiden ja ovien sekä ikkunoiden korjausta ja asennusta.
Aiempi työkokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi. Hakijalta odotamme kykyä työskennellä vaihtelevissa tehtävissä, hyvää fyysistä kuntoa sekä jämäkkää ja reipasta työotetta. Toivomme, että sinulla on työturvallisuuskortti. Työ soveltuu hyvin myös alan opiskelijalle. Työ on liikkuvaa, joten ajokortti on työssä välttämätön.

Tuntuuko tehtävä omalta?
Hae kiireen vilkkaa!

Täytäthän hakemuksen sähköisesti. Tervetuloa joukkoomme!

Organisaation kuvaus

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1 200 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.

Yhteystiedot

Sähköpostitse henkilöstösuunnittelija Milla Aaltonen; milla.aaltonen@arkea.fi