Open vacancy Kuntayhtymä Kaksineuvoinen

Kesäsijaisuudet, hoitotyö

Kuntayhtymä KaksineuvoinenKuntayhtymä KaksineuvoinenEvijärvi, Kauhava, Lappajärvi
Työavain: 
167529
Hakuaika alkaa: 
6.2.2018
Hakuaika päättyy: 
30.3.2018 15.00
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen hakee lähi- ja sairaanhoitajia sekä alan opiskelijoita eri pituisiin sijaisuuksiin keväälle ja kesälle 2018.
Lähihoitajan sijaisuudet: Pätevyysvaatimuksena lähi- tai perushoitajan tutkinto tai lähihoitajaopiskelija, jolla on suoritettuna vähintään kaksi kolmasosaa opinnoista eli 80 opintoviikkoa. Perus- ja lähihoitajan sijaisuuteen soveltuvat myös sairaanhoidon AMK-opiskelijat, joilla on suoritettuna vähintään 60 opintopistettä. 1. vuoden opinnot suorittanut lähihoitajaopiskelija voi työskennellä hoiva-avustajan tehtävissä.
Sairaanhoitajan sijaisuudet: Pätevyysvaatimuksena terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen sairaanhoitajan laillistus tai alan opiskelijat, joilla sairaanhoitajan opinnoista on suoritettuna vähintään 140 opintopistettä.
Opiskelijan tulee esittää ajantasainen virallinen opintorekisteriote ja todistus voimassa olevasta opiskelijaoikeudesta.
Haastatteluja ja valintoja tehtäviin tehdään jo hakuajan kuluessa.

Sijaisuuksia on tarjolla koko kuntayhtymän alueella muun muassa kotihoidossa, tehostetun palveluasumisen yksiköissä sekä osastoilla. Ilmoita hakuilmoituksessa mielenkiintosi kohteet tai yksikkö, jossa haluaisit työskennellä.

Tarjoamme mukavia työhetkiä ammattitaitoisten kollegoiden kanssa sekä ammatillista kehittymistä tukevan työyhteisön. Sinulta odotamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta. Lisäksi edellytämme oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työhön sekä halua tehdä laadukasta, asiakaslähtöistä hoitotyötä. Eduksi katsomme voimassa olevan LOVE-luvan.

Koeaika on 4 kk. Tehtävässä edellytetään työntekijän rokotussuojan hankkimista (Tartuntatautilaki 48§), josta tulee toimittaa työhönsopivuuslausunto.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Organisaation kuvaus

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen vastaa kaikkien sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelujen järjestämisestä Evijärven kunnan, Kauhavan kaupungin ja Lappajärven kunnan yhteensä noin 23 500 asukkaalle. Kuntayhtymä on aktiivinen edelläkävijä laadukkaiden sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottamisessa ja kehittämisessä.

Tarjoamme henkilöstöllemme, lähes 900 työntekijää, haasteita ja vaikuttamismahdollisuuksia, hyvän työyhteisön ja innovatiiviset kollegat sekä mahdollisuudet monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen.

Yhteystiedot

Rekrytointivastaava Kati Hautala puh. 040 1836 398, sijaisrekrytoijat puh. 050 405 6739 tai rekrytointi@kaksineuvoinen.fi.