Open vacancy Lopen kunta

Sosiaaliohjaaja

Lopen kuntaLopen kunta, Perusturvalautakunta, Kehitysvammaisten palvelutYhdystie 5Loppi
Työavain: 
167561
Hakuaika alkaa: 
6.2.2018
Hakuaika päättyy: 
20.2.2018 15.00
Palkka: 
2395,97 €/kk
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.3.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Lopen kunnassa on avoinna sosiaaliohjaajan määräaikainen toimi, joka sijoittuu kehitysvammahuollon ja vammaispalvelujen alueelle. Toimen hoitamiseen sisältyy lisäksi asumispalvelujen piirissä olevien päihde- ja mielenterveyskuntotujien asioita.

Sosiaaliohjaaja vastaa vammaisten ja kehitysvammaisten palveluohjauksesta, erityishuolto-ohjelmien valmistelusta sekä erityishuoltona saatavien palveluiden järjestämisestä, palvelusuunnitelmien teosta, vammaispalveluhakemusten ja asiakasmaksupäätösten käsittelystä. Työhön kuuluu moniammatillinen työskentely ja yhteistyö omaisten, verkostoryhmien, muiden kuntien ja palveluntuottajien kanssa. Työssä noudatetaan yleistyöaikaa. Työntekijällä tulee olla mahdollisuus käyttää omaa autoa.

Sosiaaliohjaajalta edellytetään soveltuvaa sosiaalialan ammattikorkeakoulututkintoa, hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja haastavissakin asiakastilanteissa sekä kykyä hahmottaa itsenäisesti kokonaisuuksia. Pro Consona-ohjelman tuntemus luetaan hyödyksi.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) ja kunnassa tehdyn työn vaativuuden arvioinnin mukaan, palkkahinnoittelukohta on 04SOS050. Tehtäväkohtainen palkka on 2395,97 euroa/kk. Koeaika on kolme kuukautta. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan.

Hakemukset tulee toimittaa 20.2.2018 klo 15.00 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, hakemuksen liitteiksi kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Organisaation kuvaus

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin ja noin 8 100 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on noin 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa työuran ja elämän vaiheissa. Lopen kunta on savuton työnantaja

Yhteystiedot

Sosiaalihuollon erityisasiantuntija Kaisa Lepola p.040 676 6249 tai kaisa.lepola@loppi.fi.