Open vacancy Sotkamon kunta

Kirjastovirkailija

Sotkamon kuntaSotkamon kunta, SivistyspalvelutSotkamo
Työavain: 
167603
Hakuaika alkaa: 
7.2.2018
Hakuaika päättyy: 
27.2.2018 16.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
3.4.2018
Työn kuvaus

Sotkamon kunnankirjastossa on haettavana toistaiseksi voimassa oleva kirjastovirkailijan toimi. Etsimme ammattitaitoista, osaavaa ja kirjastotyöhön innostunutta työntekijää.

Kelpoisuusehto: Kirjastoalan ammatillinen perustutkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 35 opintoviikon laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot.

Kirjastovirkailijan tehtäviin kuuluu esimerkiksi asiakaspalvelu, hyllytys, kirjastoaineiston lainauskuntoon saattaminen, kotipalvelu ja kirjaston tapahtumien järjestämiseen osallistuminen. Tarvittaessa kirjastovirkailija työskentelee myös kirjastoautossa koulu- ja päiväkotipysäkeillä.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Työ on kaksivuorotyötä. Työhön kuuluu säännöllistä iltatyötä. Sotkamon kirjastossa on käytössä Axiell Aurora -kirjastojärjestelmä.

Mahdollisen haastattelun yhteydessä tulee esittää alkuperäiset työ- ja opintotodistukset.

Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimessa on neljän kuukauden koeaika. Sotkamon kunta on savuton työpaikka.

Hakemukset pyydämme jättämään ensisijaisesti Kuntarekryn kautta 27.2.2018 klo 16.00 mennessä. Jos sähköisen palvelun käyttäminen ei ole mahdollista, niin kirjallisen hakemuksen voi lähettää osoitteeseen: Sotkamon kunnankirjasto/ Kirsi Neuvonen, PL 42, 88601 Sotkamo tai sähköpostitse kirsi.neuvonen(at)sotkamo.fi.

Organisaation kuvaus

Sotkamo on monipuolisuudellaan kuntien kärjessä. Sotkamon monipuolisuus perustuu hyviin palveluihin, vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin, elinkeinoelämän kehittämiseen ja kunnan kehittämisaktiivisuuteen.
Sotkamon kunta on vuosien mittaan saanut yrittäjämyönteisimmän, imagoltaan parhaan, luovimman kunnan ja monet muut tunnustukset.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa kirjastotoimenjohtaja Kirsi Neuvonen, 044 750 2098 kirsi.neuvonen(at)sotkamo.fi tai sivistysjohtaja Merja Ojalammi, 044 750 2125, merja.ojalammi(at)sotkamo.fi.