Open vacancy Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Farmaseutti

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymäRaahen seudun hyvinvointikuntayhtymäRantakatu 4Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki
Työavain: 
167714
Hakuaika alkaa: 
7.2.2018
Hakuaika päättyy: 
28.2.2018 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Kesätyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän lääkekeskus hakee farmaseutin sijaista neljän kuukauden ajaksi kesällä 2018. Työ alkaa ja päättyy sopimuksen mukaan välillä toukokuu - syyskuu. Työhön kuuluu monipuolisia tehtäviä lääkekeskuksessa, osastofarmasiaa ja solunsalpaajien käyttökuntoon saattamista. Työ on arkena tehtävää päivätyötä.

Kelpoisuusehtona on laillistetun farmaseutin tutkinto. Arvostamme hakijan aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta, positiivista asennetta ja joustavuutta.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Organisaation kuvaus

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 34.000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun kuntayhtymä on Savuton Työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava farmaseutti Maarit Lapinoja, puh. 040 1357766 tai farmaseutti Sari Kylmälä, puh. 040 1358006. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ras.fi.