Open vacancy Arkea Oy

Vahtimestari

Arkea OyArkea OyTurku
Työavain: 
167756
Hakuaika alkaa: 
8.2.2018
Hakuaika päättyy: 
18.3.2018 23.00
Palkka: 
Tes
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Osa-aikatyö
Kesätyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Oletko sinä etsimämme vahtimestari, jolla arki rokkaa ja rollaa?

Varmistamme, että arki sujuu ilman turhia mutkia. Luomme turvallisuutta ja suojaamme omaisuutta. Vastaamme järjestyksenvalvonnasta, vartiointi-, vahtimestari- ja aulapalveluista.

Toimimme asiakkaan silminä ja korvina. Olemme aina läsnä ja tavoitettavissa. Teemme kaiken, ja vähän enemmänkin. Sillä se mikä ei kuulu muille, kuuluu meille. Hyödynnämme työssämme uusinta teknologiaa sekä digitalisaatiota. Tärkein linkki jokapäiväisessä työssä on kuitenkin osaava henkilökuntamme.

Haemme itsenäiseen työhön tottunutta vahtimestaria kesäkauteen. Työ sisältää vaihtelevia vahtimestarin tehtäviä, joita ovat mm. asiakaspalvelu, kokous- ja auditoriotilojen järjestelyt sekä pienimuotoiset huolto- ja avustustehtävät. Vahtimestarin työ on vuorotyötä.

Edellytämme hakijalta asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja, AV-tekniikan tuntemusta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Järjestyksenvalvoja- ja vartijakortti sekä englannin ja ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito katsotaan eduksi.

Tuntuuko tehtävä omalta?
Hae tehtävää sähköisesti. Tervetuloa meille!

Organisaation kuvaus

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1 200 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.

Yhteystiedot

Sähköpostitse henkilöstösuunnittelija Milla Aaltonen; milla.aaltonen@arkea.fi