Open vacancy Arkea Oy

Kiinteistönhoitaja

Arkea OyArkea OyTurku
Työavain: 
167757
Hakuaika alkaa: 
8.2.2018
Hakuaika päättyy: 
18.3.2018 23.00
Palkka: 
Tes
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Kesätyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Oletko sinä etsimämme kiinteistönhoitaja, jolla arki rokkaa ja rollaa?

Jokainen törmää kiinteistön- ja ulkoalueiden hoitoon jossain muodossa. Silloin kun työn jälki on ensiluokkaista, siihen ei kiinnitä huomiota. Siihen mekin pyrimme.

Tule tekemään ensiluokkaista jälkeä ja varmistamaan, että asiakkaan arki rokkaa ja rollaa. Toimintaamme ohjaa jatkuva laadun parantaminen. Hyödynnämme työssämme uusinta kalustoa, teknologiaa sekä digitalisaatiota. Tärkein linkki jokapäiväisessä työssä on kuitenkin osaava henkilökuntamme.

Haemme loistotyyppiä kiinteistönhoitajan kesätyöhön. Haemme erityisesti alalla opiskelevia sekä vastavalmistuneita kiinteistönhoitajia. Hakijalta edellytämme työkokemusta vastaavista tehtävistä, itsenäistä työotetta sekä asiakaspalvelutaitoja. Arvostamme ongelmanratkaisukykyä sekä taitoa organisoida työtehtäviä. Työkoneiden ajotaito sekä ajokortti katsotaan eduksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tiedämme, että haluat meille!

Hae tehtävää sähköisesti. Tervetuloa joukkoomme!

Organisaation kuvaus

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1 200 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.

Yhteystiedot

Sähköpostitse henkilöstösuunnittelija Milla Aaltonen; milla.aaltonen@arkea.fi