Open vacancy Sipoon kunta

Vesihuoltoasentaja

Sipoon kuntaSipoon vesi-vesihuoltoliikelaitosSipoo
Työavain: 
167820
Hakuaika alkaa: 
8.2.2018
Hakuaika päättyy: 
1.3.2018 16.00
Palkka: 
TTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Sipoo on kasvava ja ketterä, kaksikielinen kunta, jossa panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Sipoon Vesi-vesihuoltoliikelaitos tuottaa kunnan vesihuoltopalvelut ja vastaa omaisuutensa ylläpidosta, verkostojen rakentamisesta ja sekä toiminnan yleisestä kehittämisestä.

Haemme nyt joukkoomme vakinaisiin toimiin kahta VESIHUOLTOASENTAJAA.

Vesihuoltoasentajana toimit vesihuoltolaitoksen kunnossapitoryhmässä asennus-, korjaus-, ylläpito- ja huoltotehtävissä sekä huolehtia vesihuoltolaitoksen verkosto-omaisuuden ja siihen liittyvien laitteiden kunnosta. Keskeisiin tehtäviisi kuuluvat tilaustyöt, suunnitellut korjaukset sekä äkilliset huoltotyöt. Tämän lisäksi osallistut myös vesilaitoksen varallaoloon perehdyttämisjakson jälkeen.

Kun tulet meille töihin, saat monipuolisen ja haasteellisen tehtävän mukavassa työympäristössä, hyvien kulkuyhteyksien päässä aivan Helsingin kupeessa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen, mukavan työyhteisön tuen sekä näköalapaikan kasvavan kunnan palveluiden kehittämisessä.

Tehtävässä edellytetään joko soveltuvaa ammattikoulutusta tai riittävää työkokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä sekä ajokorttia. Lisäksi vaaditaan toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä toisen kotimaisen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. Vesihuoltoalan kokemus katsotaan eduksi.

Palkka määräytyy kunnallisen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimuksen (TTES) mukaisesti. Työ alkaa sopimuksen mukaan koeaika on kuusi kuukautta. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä.

Hakemukset pyydetään jättämään 1.3.2018 klo 16.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa liikelaitosjohtaja Matti Huttunen, puh. 09 2353 6910, matti.huttunen(at)sipoo.fi.