Open vacancy Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Sairaanhoitajan toimi

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymäRaahen seudun hyvinvointikuntayhtymäRantakatu 4Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki
Työavain: 
168012
Hakuaika alkaa: 
9.2.2018
Hakuaika päättyy: 
2.3.2018 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä on haettavana sairaanhoitajan toimi, jonka sijoituspaikka on palvelussuhteen alkaessa terveyden- ja sairaanhoidon tulosalueella avohoidon tulosyksikössä Vihannin lääkärin vastaanotolla.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillisuus ja sairaanhoitajan tutkinto. Toimeen haetaan sairaanhoitajaa, jolla on monipuolinen kokemus hoitotyöstä. Eduiksi katsotaan vastaanottotyön hallinta ja osaaminen päivystyspotilaiden hoitamisessa.

Henkilötodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Noudatamme toimen täytössä 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Organisaation kuvaus

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 34.000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun kuntayhtymä on Savuton Työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Ritva Karppinen, puh. 040 1357704 ja palveluesimies Paula Niemelä, puh. 044 4394610. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ras.fi.