Open vacancy Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Osastonsihteerin toimi

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymäRaahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Terveyden ja sairaanhoidon palvelutRantakatu 4Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki
Työavain: 
168017
Hakuaika alkaa: 
12.2.2018
Hakuaika päättyy: 
2.3.2018 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.4.2018
Työn kuvaus

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä on haettavana osastonsihteerin toimi. Tämän hetkinen toimen sijoituspaikka on päivystys- ja tarkkailuosasto 3. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn moniammatillisessa työyhteisössä.

Päivystys- ja tarkkailuosasto on 20-paikkainen perusterveydenhuollon yksikkö, jossa annetaan akuuttihoito- ja tutkimuspalveluja. Suurin osa potilaista tulee päivystyksen kautta. Osa potilaista tulee jatkohoitoon muista sairaaloista tai osastosiirtona toisesta yksiköstä sekä suunnitellusti suoraan kotoa erilaisiin tutkimuksiin tai toimenpiteisiin. Potilasvaihto on nopea.

Työ koostuu monipuolisista osastonsihteerin ja osin myös lähihoitajan tehtävistä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää näyttöä hyvistä ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidoista, organisointikyvystä ja yhteistyötaidoista. Aktiivinen ote työhön ja työn kehittämiseen, paineensietokyky, joustavuus, muutosvalmius sekä vahvat tiimityötaidot ovat edellytyksenä tehtävän hoidolle. Aikaisempi kokemus osastonsihteerin tehtävistä sairaalaympäristössä ja potilastietojärjestelmien hallinta katsotaan hakijalle eduksi. Tehtävään valitulta edellytämme myös valmiutta toimia vuodeosaston lähihoitajan tehtävässä sekä valmiutta työskennellä muissa osastonsihteeripalveluita tarvitsevissa terveyden- ja sairaanhoidon tulosyksikön työpisteissä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto tai soveltuva terveysalan perustutkinto.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Organisaation kuvaus

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 34.000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun kuntayhtymä on Savuton Työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat osastonhoitajat Kirsi Viitalähde puh: 040 1357790 tai Liisa Aura puh: 040 1357807. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi @ras.fi