Open vacancy Loviisan kaupunki

Kesätyöntekijöitä

Loviisan kaupunkiLoviisan kaupunkiLoviisa
Työavain: 
168166
Hakuaika alkaa: 
13.2.2018
Hakuaika päättyy: 
16.3.2018 15.00
Palkka: 
Työhön tutustuminen (14-15 vuotiaat) 281,12 euro/2 vko, kesätyöntekijät (16 v) 920,24 euro/kk, muut 1569,57 tai sopimuksen mukaan
Työn luonne: 
Kesätyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
4.6.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Loviisan kaupunki hakee kesätyöntekijöitä sijaisiksi ja lisätyövoimaksi erilaisiin tehtäviin. Työsuhteiden pituus vaihtelee kahdesta viikosta neljään kuukauteen. Työtehtävät käsittävät muun muassa puistotyötä, kiinteistötyötä, vanhusten hoitoa, toimistotyötä ja vapaa-aikatoiminnan tehtäviä. Haettavana on yhteensä 83 kesätyöpaikkaa. Loviisan kaupungin verkkosivulla (avoimet työpaikat) on täydellinen lista haettavista paikoista.

Tarjoamme 14–15-vuotiaille koululaisille mahdollisuuden työelämään tutustumiseen kaupungin eri työpaikoilla. Työsuhde kestää kaksi viikkoa ja palkka on kokonaisuudessaan 281,12 euroa. 16 vuotta täyttäneille on lukumääräisesti hieman enemmän kesätöitä. Pääsääntöisesti ne kestävät neljä viikkoa ja palkka on 920,24 euroa kuukaudessa.

18 vuotta täyttäneille voidaan tarjota monipuolisemmin erilaisia sijaisuuksia ja tehtäviä, jotka ensisijaisesti on tarkoitettu opiskelijoille. Näissä tehtävissä maksetaan harjoittelijan palkkaa, joka tällä hetkellä on 1 569,57 euroa kuukaudessa. Joihinkin tehtäviin saattaa liittyä erilaisia palkanlisiä. Kaupungin keskukset suorittavat valinnat hakemusten ja haastattelujen perusteella.

Kesätyöpaikkoja haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Kirjaudu palveluun, josta tiedot välittyvät sähköisesti eteenpäin. Hakemukset käsitellään myös kokonaan sähköisesti. Kun kirjaudut hakemuslomakkeelle, kirjoita muistiin käyttäjätunnus ja salasana, voit tarvita niitä myöhemmin.

Loviisan kaupungin kesätyöpaikkoja on haettavissa useissa eri yksiköissä. Esitä ensisijainen toiveesi sekä varatoiveesi ja tarkenna tarvittaessa kohdassa lisätietoja. Niin sanottuja avoimia hakemuksia (”haen kaikkia mahdollisia tehtäviä”) ei ole mahdollista jättää, ei sähköisinä kuin muunlaisinakaan hakemuksina. Hakemuksia, joissa ei ole eriteltynä vähintään ensisijaista toivetta ei voida huomioida. Varatoiveista huomioidaan vain ensimmäinen. Hakijoille ilmoitetaan valinnasta huhtikuun loppuun mennessä.

Tervetuloa työskentelemään kanssamme!

Organisaation kuvaus

Loviisa on elinvoimainen vajaa 16000 asukaan kaksikielinen rannikkokaupunki. Hyvinvointipalveluiden tuotannosta huolehtii noin 1000 kaupungin työntekijää. Loviisasta löydät sekä maaseutu- että kaupunkimiljööt lähellä merta.
Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja voi kysyä sähköpostitse osoitteesta petri.hirvonen@loviisa.fi