Open vacancy Arkea Oy

Suurtalouskokki

Arkea OyArkea OyVaasa
Työavain: 
168228
Hakuaika alkaa: 
12.2.2018
Hakuaika päättyy: 
27.5.2018 23.00
Palkka: 
Tes
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Haemme suurtalouskokkia Vaasan keittiöömme vakituiseen työsuhteeseen. Keittiömme tulee lähettämään ruokaa viiteen palvelukeittiöömme. Työ on arkityötä.

Kokkina työskentelet Arkean ammattitaitoisessa ruokapalvelussa. Ruokapalvelu tuottaa vuosittain 10,6 miljoonaa ateriaa. Nämä ravitsevat ja maukkaat ateriat valmistamme monessa eri toimipisteessä 700 ammattilaisen voimin.

Haemme vankan työkokemuksen omaavaa kokkia, joka hallitsee hyvin erikoisruokavalioiden valmistuksen. Hakijalta edellytämme kokin ammattitutkintoa, organisointikykyä sekä itsenäistä työotetta. Työtehtävään sisältyy ruuanvalmistuksen ohella kohteen asiakassuhteiden ylläpito, menekin seurantaa ja kirjaamista sekä tavaratilausten hoitamista.

Arvostamme vastuullista tapaa työskennellä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä halua kehittää toimintaa. Tuotannonohjausjärjestelmä Aromin käyttötaito katsotaan eduksi. Hygieniapassi on työssä välttämätön.

Antoisan työn lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?
Hae tehtävää sähköisesti.

Organisaation kuvaus

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1 200 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.

Yhteystiedot

Palveluesimies Rami Mielonen, rami.mielonen@arkea.fi