Open vacancy Arkea Oy

Ruokapalvelutyöntekijä

Arkea OyArkea OySalo
Työavain: 
168234
Hakuaika alkaa: 
12.2.2018
Hakuaika päättyy: 
25.3.2018 23.00
Palkka: 
Tes
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Haemme reipasta ja itsenäiseen sekä tiimityöskentelyyn tottunutta ruokapalvelutyöntekijää perhevapaan sijaisuuteen ravintokeskukseen Saloon. Tehtävä sisältää ruokapalvelutyöntekijän tehtäviä Salon aluesairaalaan ravintokeskuksessa. Tuotantokeittiömme valmistaa keskimäärin 1750 ateriaa päivässä palvellen seitsemänä päivänä viikossa.

Ruokapalvelutyöntekijänä työskentelet Arkean ammattitaitoisessa ruokapalvelussa. Ruokapalvelu tuottaa vuosittain 10,6 miljoonaa ateriaa. Nämä ravitsevat ja maukkaat ateriat valmistamme monessa eri toimipisteessä 700 ammattilaisen voimin.

Haemme erityisesti jo keittiöpuolen kokemusta omaavaa hyväasenteista ruokapalvelutyöntekijää. Hakijalta edellytämme asiakaslähtöistä toimintatapaa, työkokemusta vastaavista tehtävistä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja taitoa organisoida työtehtäviä. Hygieniapassi on työssä välttämätön.

Antoisan työn lisäksi tarjoamme hyvän perehdytyksen ja koulutuksen oman vastuualueesi työtehtäviin, kilpailukykyisen AVAINTA TESin mukaisen palkan sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää sähköisesti.

Tervetuloa joukkoomme!

Organisaation kuvaus

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1 200 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.

Yhteystiedot

Sähköpostitse henkilöstösuunnittelija Milla Aaltonen; milla.aaltonen@arkea.fi