Open vacancy Carea

Ihotautien erikoislääkäri

CareaCareaKotkantie 41Kotka
Työavain: 
168368
Hakuaika alkaa: 
8.3.2018
Hakuaika päättyy: 
1.4.2018 23.59
Palkka: 
Carean palkkausohjeen mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Tuotamme palvelut Kymenlaaksoon. Kotkaan nousee paraikaa kokonaan uusi keskussairaalarakennus ja Kouvolan uuden SOTE-keskuksen rakentaminen alkaa tänä vuonna. Tulevaisuudennäkymä on kirkas: toimintamme kasvaa hurjalla vauhdilla ja nyt tarvitsemme uusia tekijöitä yli 2000 rautaisen ammattilaisen joukkoomme.

Haemme ihotautien erikoislääkäriä Kotkaan

Työnkuvaan kuuluvat kaikki ihotautien erikoisalan osa-alueet allergologiasta, tulehduksellisiin ihosairauksiin ja ihokirurgiaan. Tehtävän hoitaminen edellyttää joustavaa ja yhteistyökykyistä otetta. Erilaisista työaikajärjestelyistä on mahdollisuus neuvotella.

Kelpoisuusvaatimuksena on ihotautien erikoislääkärin pätevyys.

Tuemme jatkuvaa ammatillista kehittymistä ja mahdollistamme alaan liittyviin koulutuksiin osallistumisen. Careassa on mahdollista vaikuttaa omaan työtehtävään ja osallistua toiminnan kehittämiseen SOTE-uudistuksen tuomissa haasteissa. Palkkaus ylittää lääkärisopimuksen Carean lääkärien palkkausohjeen mukaisesti.

Muistathan, että 1.3.2018 astui voimaan tartuntalain työntekijän rokotussuojaa koskeva asetus. Carealaiset vastuunkantajat työskentelevät rokotettuna.

Organisaation kuvaus

Carea pitää huolta lähes 200 000 kymenlaaksolaisen erikoissairaanhoidosta ja tuottaa sosiaali- ja erityishuollon palveluja, aivan pääkaupunkiseudun kainalossa. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Meillä jokaisen erikoisalana on huippuammattilaisuus.

Carean Senseit takaavat jokaiselle vastuunnälkäiselle parhaat kehittymismahdollisuudet. Sensei on alansa kokenut osaaja, jonka työn tavoitteena on potilaan hyvä hoito ja paras asiakaskokemus.
Tämä on lupaus, jonka annamme tosissamme. Työmme perustuu kollegiaaliseen oppimiseen ja koko työyhteisön tukeen – asiassa kuin asiassa.

Yhteystiedot

ylilääkäri Anna Hannuksela-Svahn
p. 044 223 1762
anna.hannuksela-svahn@carea.fi