Open vacancy Sipoon kunta

Sosiaalityöntekijä, lapsiperheiden sosiaalityö

Sipoon kuntaSosiaali- ja terveysosasto, Lasten, nuorten ja perheiden palvelutSipoo
Työavain: 
168439
Hakuaika alkaa: 
13.2.2018
Hakuaika päättyy: 
6.3.2018 14.00
Palkka: 
3400 euroa
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
12.3.2018, tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Sipoo on kasvava ja ketterä, kaksikielinen kunta pääkaupunkiseudun kupeessa. Sipoon sosiaali- ja terveystoimen lasten, nuorten ja perheiden palveluiden ensisijaisena tarkoituksena on tukea perheitä siten, että lapset saavat kasvaa ja kehittyä turvallisessa ja lapsen tarpeiden mukaisessa kasvuympäristössä. Työtilamme sijaitsevat uudessa Sipoon kunnan sosiaali- ja terveyskeskuksessa Nikkilässä, jonne on sujuvat bussiyhteydet muun muassa Helsingistä. Sipoo kuuluu HSL-alueeseen.

Haemme nyt joukkoomme sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan 12.3.2018 alkaen, tai aloitus sopimuksen mukaan.

Virka on uusi ja se sijoittuu lapsiperheiden sosiaalityön yksikköön, joka vastaa sosiaalihuoltolain mukaisista asiakkuuksista. Etsimme nyt sosiaalityön ammattilaista toimimaan erityisen tuen tarpeessa olevien lasten sosiaalityöntekijänä.

Sosiaalityöntekijänä Sipoossa sinulla on mahdollisuus kehittää uusia työmalleja ja tehdä vaikuttavaa sosiaalityötä yhdessä ammattitaitoisen ja iloisen tiimimme kanssa. Uuden viranhaltijan lisäksi lapsiperheiden sosiaalityön tiimissä toimii 2 sosiaalityöntekijää, 2 erityissosiaaliohjaajaa, 4 sosiaaliohjaajaa, 3 perhetyöntekijää ja johtava sosiaalityöntekijä. Työskentelemme sosiaali- ja terveysasemalla, joka mahdollistaa hyvän yhteistyön laajan ammattilaisverkoston kanssa.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön, mukavan työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain 817/2015 (7§, 32§) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys sekä molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävän kokoaikaisen sosiaalityöntekijän palkkaus Sipoossa on rekrytointilisän kanssa 3400 euroa/kk + mahdolliset kokemus- ja kielilisät. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa ja valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset pyydetään jättämään 6.3.2018 klo 14.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava sosiaalityöntekijä Katarina Alhovuori puh 09 2353 6540 tai katarina.alhovuori(at)sipoo.fi