Opettajien sijaisuuksia

Humppilan kuntaHumppilan kunta, Sivistystoimi, PerusopetusKisakuja 2Humppila
Työavain: 
168620
Hakuaika alkaa: 
13.2.2018
Hakuaika päättyy: 
31.12.2019 15.00
Palkka: 
ovtes
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Osa-aikatyö
Työsuhteen kesto: 
Keikkatyö
Työ alkaa: 
keikkatyö
Työn kuvaus

Humppilan kunnan sivistystoimessa rekrytoimme tarvittaessa työntekijöitä opettajien sijaisuuksiin Kirkonkulman koululla ja Humppilan yläasteella.

Sijaisrekisteriin ilmoittaudut täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi.
Lyhytaikaisissa sijaisuuksissa edellytetään vähintään 18 vuoden ikää. Haastatteluun tai töihin kutsuttaessa tarkistamme tarvittavat todistukset. Muodollisesti kelpoisten sijaisten puuttuessa otetaan huomioon myös hakijat, joilla ei ole muodollista pätevyyttä.

Huolehdit itse hakemuksesi ja käytettävyytesi päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle. Sijaisuuksia täytettäessä käytämme pääasiassa sähköistä kutsupalvelua, jonka kautta saat tiedon työtarjouksesta tekstiviestillä.

Pidemmät sijaisuudet, määräaikaiset ja toistaiseksi täytettävät virat laitetaan erilliseen hakuun ja niistä ilmoitetaan Kuntarekryn ja työvoimahallinnon sivuilla sekä kunnan internet-sivuilla.

Organisaation kuvaus

Humppilan kunta sijaitsee Lounais-Hämeessä, vilkasliikenteisten 2 ja 9 valtateiden risteyksessä. Hyvien liikenneyhteyksien ansiosta valtatie 2:n varteen kehittynyt monipuolinen ja vireä kauppakeskus tavoittaa palveluillaan sekä paikkakuntalaiset että kauempaa matkustavat. Asukkailleen Humppila tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat kunnalliset palvelut sekä hyvän yksityisen palveluvarustuksen.

Humppilassa asumisen tunnusmerkkejä ovat edullisuus, ruuhkattomuus ja luonnonläheisyys.

Yhteystiedot

rehtori Maria Kemppainen
puh. 044 706 4412
maria.kemppainen@humppila.fi