Open vacancy Mikkelin kaupunki

Tietosuojavastaavan virka

Mikkelin kaupunkiMikkelin kaupunki, Konserni- ja elinvoimapalvelujen palvelualue, Talous- ja elinvoimapalvelutMikkeli
Työavain: 
168634
Hakuaika alkaa: 
14.2.2018
Hakuaika päättyy: 
28.2.2018 15.00
Palkka: 
3200 euroa
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.5.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Mikkelin kaupungin hakee tietosuojavastaavaa vakituiseen virkaan.

Etelä-Savossa on päätetty järjestäytyä tietosuoja-asioissa seudullisesti, joten tietosuojavastaava on Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mikkelin, Mäntyharjun, Pertunmaan, Pieksämäen ja Puumalan yhteinen. Vastuualueeseen kuuluu myös erikseen nimetyt kuntakonsernien taseyksiköt, liikelaitokset ja yhtiöt. Tietosuojavastaava vetää ja kehittää seudullista yhteistyötä, johtaa toimintatapojen ja tietojärjestelmien dokumentointia ja riskiarviointia, kouluttaa ja ohjeistaa organisaatioiden henkilökuntaa ja asiakkaita tietosuoja-asioissa, vastaa yksityishenkilöiden ja valvontaviranomaisen asetuksenmukaisiin toimeksiantoihin sekä valvoo ja raportoi tietosuojan toteutumista.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, vastaava opistotasoinen tutkinto tai ammatillinen tutkinto ja riittävä ammatillinen osaaminen. Hakijalle katsotaan eduksi oman auton käyttömahdollisuus, EU:n yleiseen tietosuoja-asetukseen liittyvä koulutus, kokemus kunnallisesta päätöksenteosta ja toiminnan kehittämisestä sekä perehtyneisyys tietojärjestelmäarkkitehtuureihin ja tietomalleihin.

Viran hoitaminen edellyttää säännöllistä matkustamista Etelä-Savon alueella.

Työaika 36 tuntia 45 minuuttia viikossa. Muut ehdot määräytyvät sovellettavan työehtosopimuksen mukaan.

Virka täytetään 1.5.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virkaan otettavan on ennen valinnan vahvistamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Virkaan valitulla on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Organisaation kuvaus

Mikkeli on virkeä lähes 55 000 asukkaan kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan rannalla, parin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Mikkelissä on mahdollisuus asua modernissa mutta perinteikkäässä kaupunkiympäristössä tai maaseudun rauhassa. Mikkelin kaupunki tarjoaa ison työnantajan edut ja kehittymismahdollisuudet sekä kannustavan työilmapiirin.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Tuomas Fjällström, tietohallintopäällikkö
tuomas.fjallstrom (at) mikkeli.fi
p. 040 129 4529