Open vacancy Sipoon kunta

Sosiaalityöntekijä, lastensuojelu

Sipoon kuntaSosiaali- ja terveysosasto, Lasten, nuorten ja perheiden palvelutSipoo
Työavain: 
168639
Hakuaika alkaa: 
14.2.2018
Hakuaika päättyy: 
28.2.2018 16.00
Palkka: 
3400 euroa
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
5.3.2018, tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Sipoo on kasvava ja ketterä, kaksikielinen kunta pääkaupunkiseudun kupeessa. Sipoon sosiaali- ja terveystoimen lasten, nuorten ja perheiden palveluiden ensisijaisena tarkoituksena on tukea perheitä siten, että lapset saavat kasvaa ja kehittyä turvallisessa ja lapsen tarpeiden mukaisessa kasvuympäristössä. Työtilamme sijaitsevat uudessa Sipoon kunnan sosiaali- ja terveyskeskuksessa Nikkilässä, jonne on sujuvat bussiyhteydet muun muassa Helsingistä. Sipoo kuuluu HSL-alueeseen.

Haemme nyt joukkoomme sosiaalityöntekijää ajalle 5.3.2018-31.12.2018, tai aloitus sopimuksen mukaan.

Tehtävä sijoittuu lastensuojelun tiimiin, joka vastaa avo-, sijais- ja jälkihuollon työskentelystä. Sosiaalityöntekijänä sinulla on mahdollisuus kehittää uusia työmalleja ja tehdä vaikuttavaa sosiaalityötä yhdessä ammattitaitoisen ja iloisen tiimimme kanssa. Työskentelemme sosiaali- ja terveysasemalla, joka mahdollistaa hyvän yhteistyön laajan ammattilaisverkoston kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain 817/2015 (7§, 32§) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys sekä molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Pätevän hakijan puuttuessa huomioimme myös hakijan, joka on suorittanut sosiaalityön perus- ja aineopinnot, sekä niihin kuuluvat harjoittelut.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön, mukavan työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan ja tehtävässä noudatetaan viiden kuukauden koeaikaa. Kelpoisuusehdot täyttävän kokoaikaisen sosiaalityöntekijän palkkaus Sipoossa on rekrytointilisän kanssa 3400 euroa/kk + mahdolliset kokemus- ja kielilisät. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen ote rikosrekisteristä.

Hakemukset pyydetään jättämään 28.2.2018 klo 16.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava sosiaalityöntekijä Katarina Alhovuori, puh 0401914337, tai katarina.alhovuori(at)sipoo.fi