Open vacancy Sipoon kunta

Lähihoitaja, kotihoito

Sipoon kuntaSosiaali- ja terveyspalvelut, Ikääntyneiden palvelutSipoo
Työavain: 
168758
Hakuaika alkaa: 
14.2.2018
Hakuaika päättyy: 
28.2.2018 16.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
5.3.2018, tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Sipoo on kasvava ja ketterä, kaksikielinen kunta, jossa panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Sipoon kotihoito toimii ympäri vuorokauden, mutta työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä. Kotihoidon painopistealueita ovat mm. muistisairauksien varhainen toteaminen ja voimavarakeskeinen kuntouttava hoito, yhteistyö omaisten kanssa sekä omaishoidon edelleen kehittäminen. Hakijoilta odotamme aktiivista kehittämisotetta työhön yhdessä muiden tiimin jäsenten kanssa. Hoidon suunnittelussa käytämme RAI-järjestelmää ja tämän järjestelmän tuntemus luetaan hakijalle eduksi. Meille on tärkeää myös hyvän työilmapiirin ylläpitäminen ja panostaminen työhyvinvointiin.

Etsimme nyt lähihoitajaa vakituiseen tehtävään 5.3.2018 alkaen, tai sopimuksen mukaan.

Tehtävässä toimitaan koko Sipoon alueella. Työn hoitaminen edellyttää ajokorttia, ja oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Kelpoisuusvaatimuksina ovat lähihoitajan tai perushoitajan tutkinto sekä toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito. Kokemus terveyden- ja sairaanhoidon eri alueilta katsotaan ansioksi. Työ on jaksotyötä.

Palkka määräytyy Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES:n) mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset pyydetään jättämään 28.2.2018 klo 16.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai www.sipoo.fi Avoimet työpaikat. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Sipoo on savuton kunta.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa kotihoidonohjaaja Mona Jonsson, puh. 0503385761, mona.jonsson(at)sipoo.fi.