Open vacancy Kustavin kunta

Sairaanhoitaja

Kustavin kuntaKustavin kunta, Sosiaali- ja terveystoimi, VanhuspalvelutKeskustie 7Kustavi
Työavain: 
168812
Hakuaika alkaa: 
14.2.2018
Hakuaika päättyy: 
28.2.2018 12.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Kustavin kunnan vanhuspalveluissa on haettavana 1 vakituinen sairaanhoitajan toimi ajalla 14.-28.2.2018 klo 12.00 mennessä.

Sairaanhoitajan tehtävät ovat tehostetun palveluasumisen yksikössä, jossa hoidetaan moni- ja muistisairaita asukkaita. Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluvat asukkaan sairaanhoidollisen tarpeen arviointi, hoidon suunnittelu ja toteuttaminen yhteistyössä tiimin jäsenten kanssa. Sairaanhoitaja tukee tiimin työntekijöiden tekemää hoitotyötä ja osaamista. Sairaanhoitaja sijaistaa vastaavaa sairaanhoitajaa tarvittaessa. Työ vaatii tiimityöskentelytaitoja, oma-aloitteisuutta, kehittämismyönteisyyttä ja joustavuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulun sairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhuoltoalan aiempi opistoasteen sairaanhoitajatutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen kelpoisuus. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Palkkaus ja muut palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.
Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Toimen täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus on välttämätön tehtävän liikkuvan luonteen vuoksi.

Työyhteisömme on savuton.

Toimeen haetaan sähköisellä hakulomakkeella, jonka jälkeen otamme yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden sekä työ- ja tutkintotodistukset.

Organisaation kuvaus

Persoonallinen ja uniikki Kustavi on merellinen pikku kunta Saaristomeren syleilyssä, vain tunnin ajomatkan päässä Turusta. Vastustamattoman kaunis luonto, puhdas ja turvallinen asuinympäristö sekä laadukkaat ja toimivat peruspalvelut takaavat, että kunnassa todella viihdytään.

Yhteystiedot

Sosiaalijohtaja Marika Lehtinen, p. 050-338 8351