Open vacancy Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Lyhytaikaiset sijaisuudet

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymäRaahen seudun hyvinvointikuntayhtymäRantakatu 4Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki
Työavain: 
169954
Hakuaika alkaa: 
20.4.2018
Hakuaika päättyy: 
30.4.2019 15.00
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Osa-aikatyö
Vuorotyö
Tuntityö
Työsuhteen kesto: 
Keikkatyö
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä tarjoaa lyhytaikaisia sijaisuuksia ja keikkatyötä erityisesti sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille (lähihoitajille ja sairaanhoitajille) ja alalla opiskeleville. Tehtävät sijoittuvat vanhus- ja vammaispalveluihin, lapsi- ja perhepalveluihin, mielenterveys- ja päihdepalveluihin, terveydenhuollon yksiköihin. ja laboratorioon Tarjolla on myös sijaisuuksia tukipalveluissa, esimerkiksi laitoshuoltajan tehtäviä puhtauspalveluissa.

Lyhyempien sijaisuuksien kautta on hyvä mahdollisuus työllistyä myös pidempiin sijaisuuksiin. Keikkatyöt ovat alan opiskelijoille hyvä tilaisuus hankkia alan monipuolista työkokemusta ja lisätienestejä opiskelujen aikana.

Sijaisuuksiin haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Kutsumme hakemuksen perusteella valitut henkilöt esittämään alkuperäiset työ-, opiskelu- ja tutkintotodistukset ja käymään läpi tarkemmin yksilölliset työskentelymahdollisuudet eri yksiköissämme.

Sijaisuuksien ja keikkatöiden välittämiseen käytämme sähköistä rekrytointijärjestelmää ja sähköisiä viestintäominaisuuksia. Keikkatarjoukset saat tekstiviestinä puhelimeesi ja voit ilmoittaa kiinnostuksesi yksittäisiin sijaisuuksiin keikkakalenterin kautta. Opastusta ja ohjeistusta saa Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän henkilöstöpalveluista.

Joissain tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Organisaation kuvaus

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 34.000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun kuntayhtymä on Savuton Työpaikka

Yhteystiedot

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä / henkilöstöpalvelut
s-posti: kirjaamo@ras.fi

Tulosalueiden ja tulosyksiköiden yhteystiedot ovat www-sivuillamme.