Open vacancy Kanta-Hämeen keskussairaala

Erikoislääkäri, fysiatria

Kanta-Hämeen keskussairaalaKanta-Hämeen keskussairaala, Konservatiivinen tulosalue, Kuntoutus ja fysiatriaAhvenistontie 20Hämeenlinna
Työavain: 
170216
Hakuaika alkaa: 
1.3.2018
Hakuaika päättyy: 
6.4.2018 15.00
Palkka: 
Lääkärisopimuksen mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme fysiatrian erikoislääkäriä Kanta-Hämeen keskussairaalan kuntoutuksen ja fysiatrian tulosyksikköön. Yksiköllä on poliklinikkatoimintaa Hämeenlinnan ja Riihimäen yksiköissä. Tulosyksikköön kuuluu fysiatrian poliklinikan lisäksi lääkinnällinen kuntoutus sekä sosiaalipalvelut ja teemme alueellisen apuvälinekeskuksen kanssa kiinteää yhteistyötä. Suunnittelemme uutta modernia sairaalaa ja vahvistamme monipuolisesti yhteistyötä TaYS:n kanssa. Yksikössämme on yhteistyöhenkinen, kehittämis- ja koulutusmyönteinen ilmapiiri ja myös tutkimustyön tekemiseen sairaala suhtautuu myönteisesti.

Haettavana olevan fysiatrian erikoislääkärin pääasiallinen toimipaikka on Hämeenlinnan fysiatrian poliklinikalla.

Arvostamme hyviä kliinisiä taitoja, kuntoutusalan laaja-alaista tuntemusta ja hyviä yhteistyötaitoja moniammatillisessa työyhteisössä.

Edellytämme erikoislääkärin oikeutta tai tutkintoa fysiatrian erikoisalalla. Kelpoisuusehdon täyttävän hakijan puuttuessa virkaan voidaan määräajaksi valita myös erikoistuva lääkäri.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan mahdollisimman pian valintapäätöksen saatuaan määräajassa. Palkkaus määräytyy voimassaolevan Lääkärisopimuksen ja sairaanhoitopiirin lääkäreiden palkkaperusteista hyväksytyn ohjeen mukaisesti. Muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Käytössä on neljän kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Organisaation kuvaus

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 176 000 asukkaalle Hämeenlinnan ja Riihimäen yksiköissä. Henkilöstömäärä on noin 2 000. Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri tarjoaa osaavaa asiakaslähtöistä erikoissairaanhoitoa, Sinua kuunnellen.

Kanta-Hämeen keskussairaalassa on hyvät mahdollisuudet työnantajan tukemaan täydennyskoulutukseen. Henkilöstöetuuksia on tarjolla monipuolisesti, muun muassa Sportti&KulttuuriPassi. Loma-asunnot Vuokatissa ja Saariselällä ovat henkilöstön vuokrattavissa ympäri vuoden. Lisäksi Hämeenlinnan seudulla on kaksi kesänviettopaikkaa henkilöstön virkistyskäyttöön. Henkilökuntayhdistykset Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.

Yhteystiedot

ylilääkäri Pekka Rantanen, puh. 03 629 2040., parhaiten tavoitettavissa 14.3.klo 13-14 ja 23.3. klo 13-15. Sähköpostilla tiedustelut: etunimi.sukunimi@khshp.fi.