Open vacancy Inarin kunta

Kaksi lähihoitajan tointa

Inarin kuntaInarin kuntaInari
Työavain: 
170803
Hakuaika alkaa: 
28.2.2018
Hakuaika päättyy: 
23.3.2018 15.00
Palkka: 
2076,61
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Toimen tämänhetkinen sijoituspaikka on Palvelukeskus Koivikko. Työaikamuotona on jaksotyö ja työ on kolmivuorotyötä. Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Työ edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, verkosto- ja tiimityötaitoja sekä aktiivista työotetta. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus työmatkoilla on välttämätön. Inarin kunta on savuton työyhteisö.

Tehtäväkohtainen palkka on 2076,61 euroa/ kk. Lisäksi maksetaan KVTES:n mukaiset etuudet ja Inari-lisä 3 %. Toimessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Ennen toimen vastaanottamista on valitun toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus (T-lomake) terveydentilastaan sekä esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 mom. mukainen rikosrekisteriote. Lisäksi valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48§:n mukainen rokotesuoja.

Toimeen haetaan jättämällä hakemus Inarin kunnan sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi.
Jos ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta, tulee hakemus toimittaa postitse: Inarin kunta, Sosiaali- ja terveysosasto/ Avohoidon johtaja Mirja Laiti, Piiskuntie 2 , 99800 Ivalo. Kirjekuoreen merkintä: hakemus toimeen. Kelpoisuuden osoittavat todistukset sekä muut todistukset joihin hakija haluaa vedota tulee liittää Kuntarekryn hakemukseen tai lähettää erikseen yllämainittuun postiosoitteeseen.

Organisaation kuvaus

Inari on Suomen suurin kunta. Sen voimavara on mahtava luonto, josta voi olla aidosti ylpeä. Inarin helmi ja aarreaitta on ainutlaatuinen ja karun kaunis Inarijärvi, joka on Suomen kolmanneksi suurin järvi.

Luontoarvojen ja puhtauden ympärille rakentuva lappilainen elämäntyyli kiinnostaa ja vetää puoleensa.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa palveluohjaaja Riitta Sipola-Kellokumpu, puh. 040 779 2861 ja avohoidon johtaja Mirja Laiti, puh. 040 844 5627 tai
sähköpostitse etunimi.sukunimi@inari.fi.