Open vacancy Kirkkonummen kunta

Kehitysvammaisten ohjaaja

Kirkkonummen kuntaPERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALA, Toimintakyvyn tukipalvelut, Vammaisten palvelut, TyökeskusKirkkonummi
Työavain: 
170821
Hakuaika alkaa: 
16.4.2018
Hakuaika päättyy: 
30.4.2018 12.00
Palkka: 
KVTES 2106,88€/kk
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
30.7.2018 - 8.4.2019
Työn kuvaus

Kehitysvammaisten ohjaaja

Kirkkonummen työkeskuksessa järjestetään aikuisten kehitysvammaisten työ- ja päivätoimintaa.

Työkeskuksessa on erilaisia toimintaryhmiä sekä työpajoja, joihin asiakas voi valintansa ja kiinnostuksensa mukaan osallistua. Päivätoiminta tarjoaa ikääntyville ja paljon tukea tarvitseville asiakkaille kiireettömän päivän ja yhdessäoloa. Avotyötoiminnasta vastaa työkeskuksen työvalmentaja.
Työkeskuksessa toimii myös valmennusryhmä nuorille, koulunsa päättäville asiakkaille jossa he voivat turvallisesti harjoitella työelämässä tarvittavia taitoja.

Asiakkaita työkeskuksessa käy päivittäin n. 30 ja työkeskuksen ulkopuolella n. 25. Asiakkaat ovat suomen- ja ruotsinkielisiä.
Työkeskuksessa työskentelee 7 ohjaajaa, työvalmentaja ja johtaja.

Nyt haemme ohjaajan sijaista työtoimintaan, jonka vastuulla on alihankintatyön organisointi sekä asiakasohjaus. Lisäksi työhön kuuluu valmennusryhmän asiakkaiden ohjaaminen ja työtaitojen arviointi alihankintatyön osalta yhdessä työvalmentajan ja ohjaajan kanssa.
Kaikki ohjaajat työskentelevät työkeskuksen kaikissa ryhmissä tarvittaessa, joten myös luovuus, kädentaidot ja perushoidollinen osaaminen ovat hyödyksi tehtävässä.

Kelpoisuutena ohjaajan tehtävään on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain mukainen sosiaali - ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme myös aikaisempaa kokemusta aikuisten kehitysvammaisten ohjaamisesta, autismiosaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja, ammatillista ja rohkeaa työotetta ja halua oman työn ja työyhteisön kehittämiseen. Eduksi luemme molempien kotimaisten kielten hallinnan ja lääkehoidon osaamisen.

Palkkaus KVTES, 2106,88€/kk.

Työ alkaa 30.7.2018.

Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Työpaikan osoite: Hietapellontie 7, 02400 Kirkkonummi

Organisaation kuvaus

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva yli 39 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa työkeskuksen johtaja Kaija Patrakka p. 050 5774760, sähköposti etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lähetä hakemuksesi kuntarekryn sähköisellä lomakkeella, haku päättyy 30.04.2018 klo 12:00