Open vacancy Pirkkalan kunta

Osastonhoitaja

Pirkkalan kuntaPirkkalan kuntaPirkkala
Työavain: 
170825
Hakuaika alkaa: 
9.3.2018
Hakuaika päättyy: 
26.3.2018 12.00
Palkka: 
Kvtes:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
2.5.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Pirkkalan yhteistoiminta-alueella on haettavana neuvolan, koulu- ja opiskeluterveydenhuollon osastonhoitajan vakinainen virka 2.5.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Osastonhoitajan tehtäviin kuuluu neuvolan, koulu- ja opiskeluterveydenhuollon hoitotyön johtaminen ja organisointi Pirkkalan ja Vesilahden toimipisteissä.

Kelpoisuusehtona virkaan on soveltuva korkeakoulututkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Edellytämme työkokemusta esimiestehtävistä neuvola-, koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa. Lisäksi edellytämme hyviä neuvottelu- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä kehittää palveluita ja toimintamalleja yhteistyössä henkilöstön kanssa.

Arvostamme organisointitaitoa ja kykyä verkostoitumiseen.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Työaika yleistyöaika 38.75 h/vko.

Haastattelut ovat viikoilla 15-16. Haastattelussa on esitettävä alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset.

Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä työterveyshuollon soveltuvuuslausunto. Valitulla tulee olla voimassa Tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Organisaation kuvaus

Pirkkala on yli 19 000 asukkaan kunta, joka työllistää noin 1400 henkilöä. Pirkkala sijaitsee Pirkanmaalla, Tampereen kaupunkiseudulla. Tilastojen mukaan Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on 2000-luvulla kasvanut nopeimmin suhteessa väkilukuun. Ikärakenteeltaan nuoressa kunnassa asuu paljon lapsiperheitä, ja väestö on maan kolmanneksi koulutetuinta.

Kuntien asukastyytyväisyystutkimuksessa Pirkkala on sijoittunut viime vuosina kärkikolmikkoon. Tästä kuuluu kiitos henkilöstöllemme, josta haluamme pitää hyvää huolta. Mukavan kokoinen organisaatio antaa työnteolle mielekkäät puitteet, joissa pääset kehittämään osaamistasi. Pirkkalan kunnan arvot – välittäminen, vastuullisuus, yhteisöllisyys ja luovuus – näkyvät arjessamme.

Pirkkalan kunta tarjoaa työntekijöilleen monia etuja, kuten esimerkiksi tukea liikuntaharrastuksiin, työkyvyn ylläpitämiseen ja omaehtoiseen opiskeluun. Olemme savuton työpaikka.

Yhteystiedot

va. osastonhoitaja Taina Haapanen, puh 040 133 5768 ja ylihoitaja Anne Kytölä, puh 050 389 5293