Open vacancy Muuramen kunta

Erityisluokanopettajan virka

Muuramen kuntaMuuramen kunta, Sosiaali- ja sivistyspalvelut, Koulut, NisulanmäkiMuurame
Työavain: 
170867
Hakuaika alkaa: 
13.4.2018
Hakuaika päättyy: 
29.4.2018 15.00
Palkka: 
OVTES:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.8.2018
Työn kuvaus

Nisulanmäen koulu on noin 430 oppilaan yläkoulu Muuramessa. Haemme erityisluokan opettajaa virkasuhteeseen. Koulussamme on kaksi muuta erityisluokanopettajaa ja yhteinen pienryhmän erityisluokanopettaja muiden kunnan peruskoulujen kanssa. Hakemamme henkilö vastaisi koulun yhden ikäluokan erityisopetuksen suunnittelusta, organisoinnista ja toteutuksesta yhdessä aineenopettajien kanssa. Viikossa opetustunteja on 24.

Edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta yläkoulusta. Arvostamme kokemusta tieto- ja viestintäteknologian käytöstä opetuksessa, uuden opetussuunnitelman tuntemusta, joustavuutta, halua kehittää sekä omaa työtään että koulun toimintaa.

Kokemus monialaisesta yhteistyöstä, työskentelystä erityisopettajien ja koulunkäynnin ohjaajien tiimissä, samanaikaisopetuksesta sekä vaihtelevien oppilasryhmien opettamisesta katsotaan eduksi.

Edellytämme asetuksen 986/14.12.1998 mukaista kelpoisuutta. Opettajan työnkuvaan kuuluu erityisluokanopettajan tehtävät.

Valitun on 30 pv:n kuluessa valintapäätöksen saannista esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.
Ennen viran vastaanottamista hakijan on esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Virkaa täytettäessä noudatamme 6 kk:n koeaikaa.

Organisaation kuvaus

Muurame on viihtyisä, nuorekas ja hyvät palvelut tarjoava yli 10 000 asukkaan kasvukunta Päijänteen rannalla, Jyväskylän seudulla. Muurame on yrittäjäaktiivinen kunta. Kunnan menestyksen perusta on yhteistyöllä tekeminen, jota kutsumme "Muurame-hengeksi".

Yhteystiedot

Minna Kalakari, rehtori
p. 0400 263 380, minna.kalakari@edu.muurame.fi