Open vacancy Loviisan kaupunki

Lähihoitajia kotihoitoon

Loviisan kaupunkiPerusturvakeskusLoviisa
Työavain: 
170910
Hakuaika alkaa: 
2.3.2018
Hakuaika päättyy: 
23.3.2018 12.00
Palkka: 
Palkkaus KVTES:in mukainen.
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.5.2018
Työn kuvaus

Haemme kahta lähihoitajaa senioripalveluihin, kotihoitoon. Työ alkaa 1.5.2018 tai sopimuksen mukaan.

Kotihoito toimii osittain kolmessa vuorossa, osittain kahdessa vuorossa. Haemme henkilöitä jotka on avoimia uusille ideoille ja työtavoille. Kehitämme kuntouttavaa työtapaa kotihoidossa. Toiminnan tukena on mm. sähköinen toiminnanohjausjärjestelmä "Pegasos mukana". Tehtävän hoito vaatii ajokorttia ja mahdollisuutta käyttää omaa autoa.

HUOM! Haemme myös kesäsijaisia sekä kotihoitoon että hoivayksikköihin!

Pätevyysvaatimus: sosiaali- tai terveydenhuollon perustutkinto tai aikaisempi vastaava tutkinto (perushoitaja, apuhoitaja). Työaika 38,45 h/viikko. Tehtävässä edellytetään molempien kotimaisten kielten hallintaa. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valittujen henkilöiden on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukainen rokotussuoja.

Organisaation kuvaus

Loviisa on elinvoimainen vajaa 16000 asukaan kaksikielinen rannikkokaupunki. Hyvinvointipalveluiden tuotannosta huolehtii noin 1000 kaupungin työntekijää. Loviisasta löydät sekä maaseutu- että kaupunkimiljööt lähellä merta.

Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali-ja terveyspalvelut Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuunottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 700 asukasta. Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

kotihoidon ohjaaja Satu Nybondas, puh 040 571 6488, satu.nybondas@loviisa.fi