Open vacancy Kanta-Hämeen keskussairaala

Sairaanhoitaja, sijaisuus

Kanta-Hämeen keskussairaalaKanta-Hämeen keskussairaala, Konservatiivinen tulosalue, Konservatiiviset osastotoiminnotAhvenistontie 20Hämeenlinna
Työavain: 
170952
Hakuaika alkaa: 
2.3.2018
Hakuaika päättyy: 
19.3.2018 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
12.3.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme sisätautipotilaan hoitotyötä sydämellä tekevää ammattilaista määräaikaiseen sairaanhoitajan sijaisuuteen ajalle 12.3.-2.9.2018. Sairaanhoitajan tehtävän ensisijainen sijoituspaikka on Hämeenlinnan yksikön sisätautien vuodeosasto 6B.

Erikoisaloinamme ovat hematologia, kardiologia sekä reumatologia. Hematologialla vuodeosastopaikkoja on 14 sekä kuusi päiväkäyntipaikkaa. Kardiologialla vuodeosastopaikkoja on 20. Kardiologian toiminnasta vastaa Sydänsairaala Oy KHKS:n henkilöstön toteuttamana.

Tarjoamme:
- Mielenkiintoisen ja haastavan työn ajoittain nopeastikin vaihtuvissa tilanteissa
- Mukavan ja jokaista työntekijää arvostavan työyhteisön
- Kolmivuorotyösi autonomisen suunnittelun
- Työkiertomahdollisuuden

Arvostamme sitoutunutta, avointa ja reipasta työasennetta, hyviä sosiaalisia taitoja, joustavuutta muuttuvissa työolosuhteissa, halua oppia uutta sekä innokkuutta oman työn kehittämiseen. Eduksi katsomme kokemuksen hematologisesta ja kardiologisesta hoitotyöstä.

Edellytämme laillistetun sairaanhoitajan tutkintoa.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Käytössä on neljän kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Organisaation kuvaus

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 176 000 asukkaalle Hämeenlinnan ja Riihimäen yksiköissä. Henkilöstömäärä on noin 2 000. Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri tarjoaa osaavaa asiakaslähtöistä erikoissairaanhoitoa, Sinua kuunnellen.

Kanta-Hämeen keskussairaalassa on hyvät mahdollisuudet työnantajan tukemaan täydennyskoulutukseen. Henkilöstöetuuksia on tarjolla monipuolisesti, muun muassa Sportti&KulttuuriPassi. Loma-asunnot Vuokatissa ja Saariselällä ovat henkilöstön vuokrattavissa ympäri vuoden. Lisäksi Hämeenlinnan seudulla on kaksi kesänviettopaikkaa henkilöstön virkistyskäyttöön. Henkilökuntayhdistykset Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Heini Moilanen puh. 03 629 3633 tai vs.apulaisosastonhoitaja Terhi Tanner-Viholainen, puh. 03 629 2641 tai ylihoitaja Marja Koljonen puh. 03 629 2576. Sähköpostilla tiedustelut: etunimi.sukunimi@khshp.fi