Open vacancy Haapaveden kaupunki

Eläinlääkärin viransijaisuus (praktikkoeläinlääk.)

Haapaveden kaupunkiHaapaveden kaupunkiHaapavesi
Työavain: 
170956
Hakuaika alkaa: 
1.3.2018
Hakuaika päättyy: 
23.3.2018 15.00
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
12.5.2018
Työn kuvaus

Haapaveden kaupunki/Ympäristöpalvelut Helmessä (Haapavesi, Oulainen, Siikalatva, Pyhäntä, Raahen kaupungin Vihannin kylä) on haettavana 12.5.2018- 31.7.2020 väliseksi ajaksi eläinlääkärin viransijaisuus (praktikkoeläinlääkäri).

Pätevyysvaatimuksena on Suomessa laillistetun eläinlääkärin pätevyys. Tehtäviin kuuluu hyöty- ja pien-eläinpraktiikkaa sekä viranomaistehtäviä. Päivystysvelvollisuus. Viransijaisuus on kokoaikainen, mutta se voidaan täyttää myös osa-aikaisena/osa-aikaisilla viranhaltijoilla. Päivystys on järjestetty Haapaveden ja Oulaisten toimipisteiden kesken. Työ edellyttää oman auton käyttöä. Viransijaisuuden toimialueena on kaikki Ympäristöpalvelut Helmen kunnat ja Vihannin kylä. Pääasiallinen sijoituspaikka on Haapaveden ja Oulaisten toimipisteissä.
Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n ja lääkärisopimuksen mukaisesti.
Hakemukset tulee toimittaa Kuntarekryn (www.kuntarekry.fi) kautta 23.3.2018 kello 15:00 mennessä.

Organisaation kuvaus

Ympäristöpalvelut Helmi tuottaa eläinlääkintähuollon ja elintarvike- ja terveysvalvonnan palvelut Haapa-veden, Oulaisten, Siikalatvan ja Pyhännän kuntiin sekä Raahen kaupungin Vihannin kylään.
Ympäristöpalvelut Helmen toiminnasta vastaa Haapaveden kaupunki ja asioista päättää kuntien yhteinen ympäristöterveyslautakunta. Tämän lisäksi kuntien yhteistyöelimenä toimii Ympäristöpalvelut Helmen neuvottelukunta.
Eläinlääkintähuollon hyöty-, pieneläin- eläinsuojelu- ja viranomaistehtäviä tekevät eläinlääkärit. Elintarvi-ke- ja terveysvalvonnan sekä ympäristönsuojelun lakisääteisiä valvontatehtäviä tekevät ympäristötarkas-tajat, ympäristösihteeri, valvontaeläinlääkäri ja ympäristöpalvelupäällikkö.

Yhteystiedot

Harri Heikkilä p. 044 7591 471