Open vacancy Kanta-Hämeen keskussairaala

Sairaanhoitaja

Kanta-Hämeen keskussairaalaKanta-Hämeen keskussairaala, Operatiivinen tulosalue, OsastotoiminnotAhvenistontie 20Hämeenlinna
Työavain: 
170969
Hakuaika alkaa: 
2.3.2018
Hakuaika päättyy: 
19.3.2018 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
2.5.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme mukavaan joukkoomme sairaanhoitajaa operatiiviseen osastotoimintaan. Ensisijaisena sijoituspaikkana on osasto 1, jossa hoidetaan naistentautien ja kirurgian potilaita. Samalla osastolla on myös synnytysvuodeosasto.

Odotamme Sinulta ensisijaisesti kokemusta kirurgisen potilaan hoidosta. Asiakkaan toiveet, tarpeet ja hänen saamansa hyöty ohjaavat toimintaamme. Olet siis halukas toimimaan tämän potilas ensin-ajattelun pohjalta ja Sinulle potilas on ensisijaisesti tärkeä. Olet työstäsi innostunut ja motivoitunut tiimipelaaja, mutta pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn. Otat vastuun työstäsi ja kykenet työskentelemään joustavasti ja varmasti myös kiireisellä hetkellä.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän innostavassa tiimissämme.

Edellytämme laillistetun sairaanhoitajan tutkintoa.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 § 2 mom. edellyttämä rikosrekisteriote mahdollisimman pian valintapäätöksen saatuaan määräajassa. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Käytössä on neljän kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Organisaation kuvaus

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 176 000 asukkaalle Hämeenlinnan ja Riihimäen yksiköissä. Henkilöstömäärä on noin 2 000. Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri tarjoaa osaavaa asiakaslähtöistä erikoissairaanhoitoa, Sinua kuunnellen.

Kanta-Hämeen keskussairaalassa on hyvät mahdollisuudet työnantajan tukemaan täydennyskoulutukseen. Henkilöstöetuuksia on tarjolla monipuolisesti, muun muassa Sportti&KulttuuriPassi. Loma-asunnot Vuokatissa ja Saariselällä ovat henkilöstön vuokrattavissa ympäri vuoden. Lisäksi Hämeenlinnan seudulla on kaksi kesänviettopaikkaa henkilöstön virkistyskäyttöön. Henkilökuntayhdistykset Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.

Yhteystiedot

osastonhoitaja Merja Kairi, puh. 03 629 2102 ja tulosalueylihoitaja Mirja Ottman-Salminen, puh. 03 629 2307. Sähköpostilla tiedustelut: etunimi.sukunimi@khshp.fi