Open vacancy Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Terveydenhoitajan toimi

Peruspalvelukuntayhtymä KallioPeruspalvelukuntayhtymä KallioAlavieska, Nivala, Sievi, Ylivieska
Työavain: 
171104
Hakuaika alkaa: 
1.3.2018
Hakuaika päättyy: 
21.3.2018 12.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion (Alavieska, Nivala, Sievi ja Ylivieska) neuvolapalveluissa on haettavana

TERVEYDENHOITAJAN toimi

Tehtävät ovat pääsääntöisesti lastenneuvolaan sekä koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon liittyvät terveydenhoitajan tehtävät sekä muut ennalta ehkäisyyn liittyvät tehtävät. Työsuhteen alkaessa toimen suorituspaikka on Nivalan neuvola 60 % työajasta ja Ylivieskan neuvola 40 % työajasta. Toivomme, että hakijalla on kokemusta lastenneuvola-, koulu- ja opiskeluterveydenhuollon työstä, kykyä sekä itsenäiseen työskentelyyn että moniammatilliseen yhteistyöhön ja mahdollisuus oman auton käyttöön. Olemme savuton terveyskeskus.

Hakijalta edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä kiinnostusta perheiden kanssa tehtävään työhön. Arvostamme halukkuutta itsensä ja työnsä kehittämiseen. Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/1994 mukainen laillistus. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaisen rokotussuojan voimassa oloa.

Työ alkaa 1.6.2018 tai sopimuksen mukaan ja jatkuu neljän kuukauden koeajan jälkeen. Palkkaus määräytyy KVTES:n ja työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtävään valittujen tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, soveltuvuuslausunto (tartuntatautilain 48§) ja rikosrekisteriote.

Hakemukset lähetetään Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi) 21.3.2018 klo 12 mennessä. Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme heille kutsun haastatteluun sähköpostitse. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antavat:
- osastonhoitaja Merja Jaakola p. 044 419 5110
- avoterveydenhuollon palvelupäällikkö Pirjo Jääskelä p. 044 419 5023
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Organisaation kuvaus

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 700 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat:
- osastonhoitaja Merja Jaakola p. 044 419 5110
- avoterveydenhuollon palvelupäällikkö Pirjo Jääskelä p. 044 419 5023
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi