Open vacancy Sipoon kunta

Perheneuvonnan psykologi

Sipoon kuntaSosiaali- ja terveysosasto, Lasten, nuorten ja perheiden palvelutSipoo
Työavain: 
171265
Hakuaika alkaa: 
2.3.2018
Hakuaika päättyy: 
25.3.2018 16.00
Palkka: 
3294,48 euroa
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
2.5.2018
Työn kuvaus

Sipoo on kasvava ja ketterä, kaksikielinen kunta pääkaupunkiseudun kupeessa. Kunnan perheneuvonnassa tarjoamme lapsille ja heidän perheilleen kasvatus- ja perheneuvontaan kuuluvaa ohjausta ja neuvontaa sekä tukea lapsen kehityksen, vanhemmuuden ja perhesuhteiden kysymyksissä. Perheneuvonnan tiimiimme kuuluu kolme psykologia ja yksi sosiaalityöntekijä. Työtilamme sijaitsevat Nikkilän sosiaali- ja terveysasemalla moderneissa tiloissa hyvien liikenneyhteyksien päässä.

Haemme nyt joukkoomme uuteen vakinaiseen virkaan PSYKOLOGIA alkaen 2.5.2018, tai sopimuksen mukaan.

Perheneuvonnan psykologina toimit lapsen ja nuoren kasvun ja kehityksen erityisasiantuntijana, jonka tehtävänä on tunnistaa ja ehkäistä kehitystä vaarantavia riskitekijöitä sekä vahvistaa suojaavia tekijöitä. Tehtäviisi kuuluvat lasten psykologiset tutkimukset ja arviot, tukitoimien suunnittelu sekä hoidollinen yksilö-, perhe- ja verkostokeskeinen työskentely usein työparina perheneuvonnan sosiaalityöntekijän kanssa. Psykologina edustat myös omaa asiantuntijuuttasi kunnan eri verkostoissa sekä annat konsultaatiota muille lasten ja perheiden kanssa työskenteleville.

Toivomme sinulta iloa ja intoa tulla mukaan kehittämään perheneuvontatyön käytäntöjä ja menetelmiä.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen.

Psykologin kelpoisuusvaatimuksina ovat laillistetun psykologin pätevyys sekä molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Laskemme eduksi perheneuvonnan erikoistumiskoulutuksen tai muun lasten ja perheiden kanssa työskentelyyn valmiuksia antavan lisäkoulutuksen sekä aiemman työkokemuksen lasten, nuorten ja perheiden kanssa tehtävästä hoidollisesta työstä.

Psykologin tehtäväkohtainen palkka on 3294,48 euroa + mahdolliset työkokemus- ja kielilisät. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa ja valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista sekä rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset pyydetään jättämään ohessa olevan linkin kautta 25.3.2018 klo 16 mennessä. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Vs. palvelupäällikkö Tina Sihvo 0500814724 7.3 14-16 ja 14.3 14-16 tina.sihvo(at)sipoo.fi
Perheneuvonnan psykologi Heidi Mielonen 040 4866 402 heidi.mielonen(at)sipoo.fi

Jätä mielellään viesti niin voimme myös tavoitella sinua.