Open vacancy 2M-IT

Avoimet hakemukset

2M-IT2M-ITJoukahaisenkatu 9 B Lappeenranta, Mikkeli, Savonlinna, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Vaasa, Lahti, Pori, Turku
Työavain: 
171282
Hakuaika alkaa: 
2.3.2018
Hakuaika päättyy: 
1.3.2019 15.00
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Tarjoamme monipuolisia työskentelymahdollisuuksia useissa eri asiantuntijatehtävissä. Tällä hetkellä avoimena olevat työpaikat löydät Kuntarekryn-sivuilta tai voit myös jättää meille Kuntarekryn kautta avoimen hakemuksen.
Seuraamme hakemuksia säännöllisesti ja olemme yhteydessä sinuun, mikäli meillä on osaamistasi vastaavia tarpeita ja tehtäviä.

Organisaation kuvaus

Olemme siellä, missä ihmiset asioivat ja missä ihmisten hyvinvointia tuetaan

Me 2M-IT:läiset työskentelemme Suomen suurimmassa julkisomisteisessa sote-ict-yhtiössä ja haluamme rakentaa hyvinvoivaa sekä menestyvää Suomea. Keskeisimmät palvelumme ovat sote-ammattilaisjärjestelmien tuotannon aikaiset palvelut, modernit infrapalvelut, projektitoiminta ja kehittäminen.

Asiantuntijaorganisaatiomme vahvin lenkki ovat ihmiset. Yhteisöllinen ja rento osaamisen ilmapiiri siivittävät meillä vaativaa asiantuntijatyötä tekevät ammattilaisemme kasvamaan entisestään ja löytämään parhaat ratkaisut asiakkaillemme. Yhdessä olemme enemmän ja parempia.
Yrityksessämme työskentelee noin 470 sosiaali- ja terveydenhuollon sekä ict-alan ammattilaista ja lisää osaajia haetaan aina tilanteen sekä tarpeen mukaan. Tule työskentelemään moniammatilliseen työyhteisöömme ja luomaan kanssamme Suomeen huomisen hyvinvointia.

Yhteystiedot

Lisätietoja Henkilöstöjohtaja Sari Rasi 0442231920