Open vacancy Sipoon kunta

Puheterapeutti

Sipoon kuntaSosiaali- ja terveysosasto, Lasten, nuorten ja perheiden palvelutSipoo
Työavain: 
171283
Hakuaika alkaa: 
2.3.2018
Hakuaika päättyy: 
25.3.2018 16.00
Palkka: 
3194,19 euroa
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
2.5.2018
Työn kuvaus

Sipoo on kasvava ja ketterä, kaksikielinen kunta pääkaupunkiseudun kupeessa. Sipoon sosiaali- ja terveystoimen lasten, nuorten ja perheiden palveluiden ensisijaisena tarkoituksena on tukea perheitä siten, että lapset saavat kasvaa ja kehittyä turvallisessa ja lapsen tarpeiden mukaisessa kasvuympäristössä. Työtilamme sijaitsevat sosiaali- ja terveyskeskuksessa Nikkilässä moderneissa tiloissa, jonne on sujuvat bussiyhteydet mm. Helsingistä. Sipoo kuuluu HSL-alueeseen.

Etsimme nyt joukkoomme suomenkielistä PUHETERAPEUTTIA vakituiseen tehtävään 2.5.2018 alkaen, tai sopimuksen mukaan.

Puheterapeuttina työsi painottuu pääasiassa lasten tutkimuksiin ja kuntoutukseen, johon kuuluu asiakkaan sekä vanhempien/huoltajien ohjaaminen ja tukeminen sekä kuntoutuksen suunnittelu ja seuranta yhdessä tiimin kanssa. Yhteistyötä tehdään myös neuvolan, varhaiskasvatuksen sekä koulujen henkilökunnan kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, mahdollisuuden työn kehittämiseen sekä mukavan ja moniammatillisen tiimin tuen. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Nikkilässä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä ja taitoa itsenäiseen työskentelyyn sekä positiivista asennetta.
Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun puheterapeutin pätevyys sekä toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito. Myös opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat huomioidaan pätevien hakijoiden puuttuessa.

Puheterapeutin tehtäväkohtainen palkka on 3194,19 euroa + mahdolliset työkokemuslisät ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta ja valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä sekä rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset pyydetään jättämään 25.3.2018 klo 16.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antavat vs. palvelupäällikkö Tina Sihvo puh. 0500814724 7.3 14-16 ja 14.3 14-16 tai tina.sihvo(at)sipoo.fi ja puheterapeutti Catarina Ekström puh. 040-1914354.