Open vacancy Someron kaupunki

Rakennustarkastaja

Someron kaupunkiSomeron kaupunki, TekninenJoensuuntie 20Somero
Työavain: 
171374
Hakuaika alkaa: 
5.3.2018
Hakuaika päättyy: 
3.4.2018 15.00
Palkka: 
TS:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.6.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Someron kaupungin teknisellä toimialalla julistetaan haettavaksi

RAKENNUSTARKASTAJAN VIRKA

Rakennustarkastajan keskeisiin tehtäviin kuuluvat kaupungin rakennusvalvonta-viranomaisen tehtävät sekä rakentamisen ohjaus ja neuvonta. Tehtävään on mahdollista sisällyttää myös maankäytön tehtäviä kuten maa-aineslupien käsittely.

Rakennustarkastaja toimii maankäyttö- ja rakennuslain 21 § edellyttämänä kunnan rakennustarkastajana. Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai maankäyttö- ja rakennusasetuksen 108 §:n siirtymäsäännöksen mukainen tutkinto sekä riittävä kokemus rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä.

Hakijalta edellytetään riittävää kokemusta rakennussuunnittelusta ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää yhteistyökykyä ja asiakaspalvelu- ja neuvottelutaitoa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Lisäksi edellytetään hyviä tietoteknisiä sekä suullisia ja kirjallisia taitoja. Tehtävien hoitamisessa oman auton käyttö on välttämätöntä. Kunnallishallinnon toimintaympäristön tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkokonaisuuden.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Hakijat voivat esittää myös oman palkkatoiveensa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaan sovelletaan 6 kk koeaikaa. Työ alkaa 1.6.2018 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen johtaja Marko Mäkinen puh. 044 779 1240.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään ti 3.4.2018 klo 15:00 mennessä.

Somerolla 1.3.2018
Someron kaupungin ympäristölautakunta

Organisaation kuvaus

Somero on elinvoimainen maaseutukaupunki Hämeen Härkätien varrella Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajantarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään. Somero on savuton työnantaja.

Yhteystiedot

tekninen johtaja Marko Mäkinen, p. 044 779 1240, marko.makinen@somero.fi