Open vacancy Vaalijalan kuntayhtymä

Kuntoutusohjaaja

Vaalijalan kuntayhtymäVaalijalan kuntayhtymäParantolantie 24, rak. 1Muurame
Työavain: 
171556
Hakuaika alkaa: 
6.3.2018
Hakuaika päättyy: 
20.3.2018 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Työ alkaa 1.4.2018.
Työn kuvaus

Vaalijalan Keski-Suomen poliklinikalle Muurameen on haettavana 20.3.2018 kello 15.00 mennessä

KUNTOUTUSOHJAAJA / KONSULTOIVA JA KUNTOUTTAVA PERHETYÖ
MÄÄRÄAIKAISEEN TYÖSUHTEESEEN 1.4.-31.12.2018

Etsimme tehtävään henkilöä, joilla on osaamista vammaisten lasten ja nuorten sekä heidän perheiden kanssa sekä yhteistyöverkostoissa tehtävästä työstä.Työtehtäviin kuuluu asiakkaan tilanteeseen perehtyminen, asiakkaan lähiympäristöön jalkautuminen sekä lähiverkoston konsultointi ja ohjaus. Lisäksi tehtävään kuuluu kehittämistehtäviä kuten kuntien palvelutarpeiden selvittäminen ja toimintamallien kehittäminen. Työ on pitkälti asiakkaiden kotikuntiin jalkautuvaa työtä joten oman auton käyttömahdollisuus ja ajokortti ovat välttämättömät.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto tai soveltuva ammatillinen perustutkinto. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot KVTES:n mukaisesti. Hakija voi esittää myös oman palkkatoiveensa. Työ alkaa 1.4.2018.

Voit jättää hakemuksesi osoitteessa https://hrmpublic.services.plat.fi/VaalijalaXVA/?lang=fi tai toimittaa hakemuksesi sekä CV:n ilman muita liitteitä osoitteella: Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/Kuntoutusohjaaja.

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta työsuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa. Edellytämme valittavalta tartuntatautilain 48 §:n mukaisen rokotussuojan osoittamista. Koeaika on neljä kuukautta.

Pieksämäki 6.3.2018

Kuntayhtymän johtaja

Organisaation kuvaus

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja, jonka keskuspaikka on Pieksämäellä sijaitseva Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus. Kuntayhtymällä on avopalvelujen toimipisteitä viidellätoista (15) paikkakunnalla. Poliklinikat sijaitsevat Kuopiossa, Mikkelissä, Pieksämäellä ja Muuramessa.

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat asiantuntijapalvelujen päällikkö Mari Niinivirta, p. 044 389 9654 ja kuntoutusohjaaja Riikka Lahtela, p. 044 389 9727.